Frivillige leder efter forsvundne Pavia

Pavia Hamann er af grønlandsk afstamning, almindelig af bygning og har sort karseklippet hår. Han er sidst set iført lysegrå strikket trøje med lynlås, blå cowboybukser og gule vandrestøvler i ruskind. Privatfoto

Frivillige leder efter forsvundne Pavia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden søndag morgen 10. februar har ingen hverken hørt fra eller set den 47-årige Pavia Hamann. Østjyllands Politi har forgæves ledt efter manden med både hunde og helikoptere, men foreløbigt uden resultat. Nu melder foreningen Missing People sig på banen i eftersøgningen.

Randers/Djursland: Den frivillige forening Missing People sætter søndag eftermiddag alle sejl til for at finde den forsvundne 47-årige Pavia Hamann.

Han har været forsvundet siden søndag 10. februar, hvor sidste livstegn var en telefonsamtale klokken 04.30 om morgenen. Østjyllands Politi antog først, at Pavia Hamann på tidspunktet for opkaldet befandt sig på en mark vest for Fausing, men har siden hen udvidet eftersøgningen til Auning og Mørke - men uden held.

Derfor træder Missing People nu til med assistance, og indkalder til eftersøgning søndag klokken 14.00.

- Før vi går ind i en sag, og lægger en efterlysning op, skal der ligge en anmeldelse fra nærmeste pårørende, og det er der kommet. De har kontaktet os, og ønsket vores hjælp. Efterfølgende har vi anmodet om tilladelse hos politiet, og koordineret med dem om mulige søgeområder, fortæller Vivian Winther Eriksen, presseansvarlig ved Missing People og indsatsleder på eftersøgningen.

De frivillige mødes med Missing Peoples uddannede team i Fausing Forsamlingshus, hvor de før selve søgningen vil modtage en grundig introduktion om regler og retningslinjer, hvilket område der skal søges i samt hvilken fremgangsmåde, der gøres brug af.

Udover de frivillige stiller Missing People også med certificerede erhvervsdronepiloter og to hundeførere, som er certificerede til at finde både levende og omkomne mennesker.

Vivian Winther Eriksen fra Missing People fortæller, at de frivillige i søndagens eftersøgning vil blive opdelt i kæder, der skal gennemsøge afgrænsede områder. Arkivfoto: Axel Schütt
Vivian Winther Eriksen fra Missing People fortæller, at de frivillige i søndagens eftersøgning vil blive opdelt i kæder, der skal gennemsøge afgrænsede områder. Arkivfoto: Axel Schütt

Al hjælp tæller

Vivian Winther Eriksen kan endnu ikke sige, præcist hvor mange, der deltager i eftersøgningen.

- Vi har ikke tilmelding, så vi kan aldrig forudsige, hvor mange frivillige der dukker op. Men vi bliver 16 i det uddannede team, og så kommer de pårørende også. De vil dog blive ved indsatslederen i forsamlingshuset, fortæller hun.

Hun opfordrer alle, der har lyst og mulighed for at deltage, til at møde op i forsamlingshuset klokken 14.00. Dog frabedes det, at man medbringer hunde, og i stedet overlader den del til de certificerede hundeførere.

- Alle, der er over 18 år gamle, kan deltage. Er man gangbesværet, sidder i kørestol eller lignende, er man stadig meget velkommen. Der er altid andre opgaver, man kan varetage. Der er plads til alle, og jo mere hjælp vi kan få, jo bedre, siger Vivian Winther Eriksen.

Eftersøgningen fortsætter, til det bliver mørkt, formentlig mellem klokken 17.00 og 17.30. Det er ikke et krav, at man deltager i hele perioden - hver en time hjælper, lyder det.

Har du oplysninger, der kan hjælpe med at lokalisere Pavia Hamann, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Frivillige leder efter forsvundne Pavia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce