Frivillige rådgiver om fundraising

Inger Skamriis (til venstre) og Camilla Laursen hjælper frivillige med at realisere gode projekter. Pressebillede

Frivillige rådgiver om fundraising

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Frivillighedens Hus kan foreninger og andre frivillige initiativer få råd og vejledning til, hvordan de kan søge midler til at realisere ideer og projekter.

Randers: Inger Skamriis og Camilla Laursen har i fællesskab startet en fundraiserrådgivning Frivillighedens Hus. Her kan foreninger og andre frivillige initiativer få råd og vejledning til, hvordan de kan søge midler til at realisere ideer og projekter, der gavner andre.

- Inger Skamriis og Camilla Laursen har selv henvendt sig til os med ønsket om at hjælpe foreninger og frivillige med at skrive gode ansøgninger, så deres projekter kan blive ført ud i livet og gøre gavn i lokalsamfundet. Vi er meget begejstrede for initiativet og håber, at mange vil gøre brug af det gode tilbud, udtaler Anne-Mette Madsen, kommunikationsmedarbejder hos Frivilligværket.

Hos fundraiserrådgivningen tilbyder Inger Skamriis og Camilla Laursen bl.a. vejledning om, hvilke krav en forening skal opfylde for at modtage midler, og hvordan en forening kan leve op til disse krav.

Samtidig kan man få hjælp til at finde hoved og hale i de mere end 2000 støttemuligheder, der findes på landsplan, så man som forening kan finde den mest relevante fond eller pulje at søge.

- I fundraiserrådgivningen udvikler vi ikke initiativer og projekter, men vi hjælper gerne med at få dem realiseret. Vi giver gode råd om alt fra krav til din forening og formulering af din ansøgning til evaluering og afrapportering efter en projektperiode er forbi, fortæller Camilla Laursen.

Frivillige rådgiver om fundraising

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce