Godt tilbud: Sådan kommer dine børn gratis i Randers Regnskov

Randers Regnskovs karakteristiske kupler byder de næste to uger alle randrusianske børnehaver og skoler på et gratis besøg. Foto: Randers Regnskov

Godt tilbud: Sådan kommer dine børn gratis i Randers Regnskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Regnskov inviterer randrusianske skoler og børnehaver på en oplevelse de kommende to uger.

RANDERS: Randers Regnskov vil gerne slå et slag for sig selv og inviterer derfor alle børnehave- og skolebørn på besøg uden om kasseapparaterne. Tilbuddet gælder de næste to uger - uge 46 og 47.

Regnskoven har haft tre medarbejdere ude og besøge skoler og børnehaver med invitationen. Og regnskovens direktør, Henrik Herold, kan fortælle, at regnskovs-besøget er blevet modtaget med nogen skepsis. På den gode måde, vel at mærke.

- Vi er blevet spurgt om, om det virkelig kan passe, at børnene får en gratis tur i Regnskoven. Ligesom vi efterfølgende dagligt har taget mod opkald fra skoler og børnehaver med det samme spørgsmål. Og det eneste jeg kan sige er, at, ja, det er fuldstændig korrekt.

Baggrunden for det usædvanlige tilbud er, at Regnskoven gerne vil gøre ekstra opmærksomme på sig selv og de tilbud, den har at byde på.

- Vi vil gerne formidle natur og gode oplevelser, og her har vi muligheden for at give en meget stor gruppe unge mennesker en oplevelse ud over det sædvanlige. Samtidig med, at vi demonstrerer, at Regnskoven kan spille med som et godt supplement til skolernes undervisning, siger marketingschef Morten Mikkelsen.

Randers Regnskov har allerede en skoletjeneste, der underviser mange elever fra hele Danmark.

Vi er blevet spurgt om, om det virkelig kan passe, at børnene får en gratis tur i Regnskoven. Ligesom vi efterfølgende dagligt har taget mod opkald fra skoler og børnehaver med det samme spørgsmål. Og det eneste jeg kan sige er, at, ja, det er fuldstændig korrekt
Henrik Herold, direktør for Randers Regnskov

Godt tilbud: Sådan kommer dine børn gratis i Randers Regnskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce