Grønvang Grill genåbner med nye glæder til ganen

Mette og Claus Andersen foran grillen som skal være klar til åbningen 23. marts. Foto: Laila Hj. Clausen

Grønvang Grill genåbner med nye glæder til ganen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndværkerne har siden slutningen af februar været i fuld gang med arbejdet på Grønvang Grill, der snart åbner med nye retter på menuen.

Randers: De nye ejere af den velkendte grillbar, Grønvang Grill, er efter godt og vel en måneds renovering nu ved at være klar til at slå dørene op for sultne kunder. Og parret Mette og Claus Andersen, der også driver Ebel-Å Grill i Drastrup, har på flere områder gentænkt stedet.

- Det er blevet meget lysere og venligere i farverne, og så har vi fået lavet siddepladser. Vi vil også gerne udvide med endnu flere siddepladser, og venter i øjeblikket på byggetilladelsen til det, siger Mette Andersen.

Udover den nye indretning vil menuen også være anderledes end før. Som noget nyt kan man nu, udover de klassiske grillretter, vælge mellem seks forskellige danske middagsretter, som eksempelvis karbonader, bøf og stegt flæsk.

Den nye udgave af Grønvang vil satse på gode råvarer og kræse for maden.

- Vi bruger råvarer fra den lokale slagter, Frederiksberg Kødforsyning. Så det er hjemmelavet, helt fra bunden. Selv sovsen er hjemmelavet, siger Mette Andersen.

Berømt is vender tilbage

Selvom meget vil være nyt, når Mette og Claus Andersen slår dørene op for den gennemrenoverede grill, er der dog stadig visse ting, de nye ejere ikke kunne nænne at lægge i graven.

Den berømte og kæmpemæssige isvaffel, Grønvang Special Deluxe, vil således stadig være at finde på menukortet, når istiden igen melder sig skærtorsdag 29. marts. Er man en af de isglade kunder, som husker den til tider lange kø, der især opstod i sommerperioden, kan man desuden glæde sig til grillens nye tiltag.

- Vi har selv kørt forbi før i tiden, og lagt mærke til, at der tit var meget lang kø. Det vil vi gerne forsøge at ændre på, så nu vil der fremover være personale, der laver is, og andre som tager imod bestillinger. På den måde regner vi med, at man kan slippe for at skulle stå for lang tid i kø, siger Mette Andersen.

Grønvang Grill åbner for kunder fredag 23. marts klokken 16, og det fejres hele dagen med åbningstilbud.

Grønvang Grill genåbner med nye glæder til ganen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce