Hædret for efteruddannelse

Ved prisoverrækkelsen ses (fra venstre) Søren Sørensen, bestyrelsesformand på Tradium , Gert Ringgard, formand for VEU Center MidtØst Centerråd Allan Asp Poulsen, driftsleder for affaldsterminalen, Bente Hedegaard, Virksomhedskonsulent på Tradium, Jan Skjødt, tillidsrepræsentant på affaldsterminalen og Lars Michael Madsen, direktør på Tradium.

Hædret for efteruddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Affaldsterminal får pris for sin indsats

Randers: Randers Affaldsterminal er blevet hædret for sin indsats inden for efteruddannelse. Det skyldes, at 32 medarbejdere fra Randers Affaldsterminal det seneste år har været igennem et intensivt efteruddannelsesforløb på erhvervsskolen Tradium. Forleden fik terminalen så VEU-Center Midtøsts efteruddannelsespris overrakt som det synlige bevis.

Danskundervisning, it-undervisning, samarbejdskultur og konflikthåndtering er nogle af temaerne i det efteruddannelsesforløb, som de 32 medarbejdere ved Randers Affaldsterminal har stiftet bekendtskab med.

- Jeg har set en kæmpe udvikling hos dem. Flere var meget forbeholdne over for forløbet med efteruddannelse. Men efter at de kom i gang og fandt ud af, at de faktisk kunne bruge det i praksis, og de lærte hinandens styrker og svagheder at kende, synes jeg virkelig, at de har rykket sig, siger Tradiums virksomhedskonsulent Bente Hedegaard i en pressemeddelelse, og hun fortsætter:

- Nu er de virkelig klar på mere efteruddannelse.

Der er også anerkendelse fra andre:- De har gjort en fantastisk indsats. De har løftet arbejdspladsens kompetencer samlet set, så de kan servicere borgerne bedst muligt. Randers Affaldsterminal er det gode eksempel på et skarpt fokus på efteruddannelse og sammenhæng mellem virksomhedens udviklingsmål og efteruddannelse. Derfor har vi givet dem prisen, fortæller Gert Ringgaard, formand for VEU-Center Midtøsts Centerråd i pressemeddelelsen.

Tradium driver syv uddannelsescentre i Randers, Hobro og Pederstrup.

/EXP

Medarbejderne på Randers Affaldsterminal  i Randers fik overrakt prisen for efteruddannelse og fik ros af deres leder,  Allan Asp Poulsen. Pr-foto
Medarbejderne på Randers Affaldsterminal i Randers fik overrakt prisen for efteruddannelse og fik ros af deres leder, Allan Asp Poulsen. Pr-foto

Hædret for efteruddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce