Her fik Stram Kurs flest stemmer i Randers

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs stemte onsdag på Vesterbro Bibliotek i København. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Her fik Stram Kurs flest stemmer i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hald Forsamlingshus var topscorer, mens Hornbækhallen langt fra sydede af begejstring.

Randers: Det antimuslimske parti Stram Kurs bliver ikke repræsenteret i Folketinget i denne omgang. Rasmus Paludans nyopstillede parti opnåede kun 1,79 procent, hvilket ikke var nok til at passere spærregrænsen på 2 procent.

Stemmeprocenten flugtede meget godt med stemmetallet i Randers Syd, hvor partis med 554 stemmer lige nøjagtigt ramte 1,8 procent. I Randers Nord udløste 555 stemmer 1,9 procent af det samlede stemmetal.

Størst begejstring for Rasmus Paludans politik var der i Hald Forsamlingshus, hvor 3,8 procent svarende til 39 vælgere satte kryds ud for antimuslimerne. I Råby Forsamlingshus stemte 24 personer (3,4 procent) på Stram Kurs, mens der var tredjeflest på Nørrevangsskolen med 87 vælgere (3,2 procent).

Mindst stemning for Stram Kurs var der i Hornbækhallen, hvor 24 vælgere stemte på partiet (0,9 procent).

På landsplan fik Stram Kurs størst tilslutning i Kalundborg og Slagelse, hvor partiet fik 3,5 procent og 3,4 procent af stemmerne.

Selv om Stram Kurs ikke endte over spærregrænsen, stod partiet alligevel stærkt i nogle dele af landet.

Det var især i Vestsjælland, at partiet stod stærkest. Men i kredsene Faxe, Køge, Horsens og Guldborgsund var partiet også store ifølge en måling fra KMD.

I Kalundborg stemte 1831 vælgere på partiet. Det er 3,5 procent af alle stemmerne i kredsen.

Stram Kurs mener, at islam skal forbydes og vil sende alle ikkevestlige personer med asyl, som ikke oprindeligt er statsborgere, ud af landet.

Her fik Stram Kurs flest stemmer i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce