Hjælp skraldemanden - og få rabat

Randers Kommune belønner nu dem, der gør livet lidt lettere for skraldemændene. Foto: Randers Kommune

Hjælp skraldemanden - og få rabat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Jo lettere det er for skraldemændene at komme til at tømme skraldespanden, desto billigere bliver det for dig.

1. januar trådte en ny ordning nemlig i kraft i Randers Kommune, og den giver et afslag i prisen for dem, der stiller deres affaldsbeholdere ved skel, hvorimod det bliver ekstra dyrt for dem, der lader skraldemanden gå længere end 20 meter for at hente beholderne.

- Vores mål er at have så velfungerende en affaldsindsamling som muligt med de bedst mulige forhold for vores skraldemænd, fortæller formand for miljø- og teknikudvalget Frank Nørgaard.

- Derudover er der den fordel, at hvis flere vælger at rykke beholdernes standplads ud til skellet, så får vi en mere strømlinet afhentning af affaldet og dermed bedre priser i fremtiden, tilføjer han.

For at få besparelsen, skal man selv registrere placeringen af sin skraldespand på www.affald.randers.dk - og når man alligevel er på den side, er det oplagt også at tjekke, om man har den optimale affaldsløsning derhjemme, lyder det fra sektionsleder ved Affaldskontoret, Jørgen Niemann Jensen.

- Bliver spanden til restaffald aldrig helt fuld? Så er der også penge at hente ved at nøjes med en tømning hver 14. dag, siger han.

Så meget er der at spare
Man får et afslag i prisen på 62,5 kroner pr. beholder, hvis de står ved skel.Står beholderne mere end 20 meter fra skel, bliver man derimod opkrævet et ekstra beløb på 62,5 kroner pr. beholder.

Hvis beholderne står mellem 5 og 20 meter fra skel, betaler man listeprisen.

www.affald.randers.dk kan du give kommunen besked om, hvor langt affaldsbeholderne står fra skel og dermed hvilken pris, du bør betale.

Hjælp skraldemanden - og få rabat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce