Hobro vandt over AaB - i e-sport

Her ses Hobro Vikings counter strike-hold. Pressefoto

Hobro vandt over AaB - i e-sport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hobro: Der blev søndag 23. september skrevet historie på DS Arena, da Hobro IK mødte AaB.

Ikke kun fordi, Hobro IK er historisk hårdt ramt af skader, eller fordi fodboldkampen endte med en sejr på 5-0 til AaB. Kampdagen blev i særdeleshed historisk, fordi de to superligaklubber sideløbende med fodboldkampen mødte hinanden i en stor e-sport kamp, hvor de to klubbers e-sport afdelinger Hobro Vikings og AaB E-sport tørnede sammen i det populære spil Counter Strike.

De to e-sport mandskaber måtte ud i tre runder Counter Strike før vinderen blev fundet. Første omgang gik klart til AaB, anden runde var meget lige, men endte med Hobros sejr, og derefter var vikingerne fra Hobro Vikings helt ustoppelige, og de vandt sikkert tredje og afgørende runde. Spillerne kunne derfor hyldes til tredje halvleg, hvor de mange slukørede fodboldentusiaster trods alt fik lidt at glæde sig over.

E-sport kampen mellem AaB og Hobro Vikings var arrangeret af dagens kampsponsor Labtech Data, der er sponsor for begge e-sport hold, og det var også Labtech Data, der kunne overrække vinderne deres præmier, som var billetter til deltagelse i turneringen ELS Pro League i Odense.

Hobro IK overtog i august e-sport i Hobro fra Hobro Svømmeklub, og startede Hobro Vikings der både er en velfungerende e-sport forening hvor børn og voksne i alle aldre kan mødes og spille sammen, samt en elite afdeling som har hold både i Counter Strike og League of Legends.

Senest er Hobro Vikings også gået ind i SimRacing, der er racerløb i computersimulatorer. I den disciplin har Hobro Vikings hele fire hold med, når der 25.-28. oktober skal køres VM i 24-timers SimRacing i Middelfart. Kørsel i naturtro computersimulatorer er globalt i voldsom vækst, og meget populært blandt publikum og tv-seere, derfor transmitteres 24 timers løbet også på tv og stream til op mod 70 millioner seere.

/LOHF

Hobro vandt over AaB - i e-sport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce