Hornbæk Idræt & og Kulturcenter på vej til virkeligheden

Projektansvarlig for det kommende Idræts & Kulturcenter på Gl. Viborgvej i Hornbæk, Peter Thorsen. Arkivfoto

Hornbæk Idræt & og Kulturcenter på vej til virkeligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et tilsagn fra Randers Kommune på 12,5 millioner kroner vil det ambitiøse projekt blive skudt i gang allerede i løbet af foråret

RANDERS: - Vi er glade og stolte over, at projektet Hornbæk Idræt & Kulturcenter, som vi har arbejdet med i over et år, nu bliver en realitet, siger Peter Thorsen, der er projektansvarlig i styregruppen bag de store planer om et nyt center for idræt og kultur i Hornbæk.

Mandag gav byrådet i Randers tilsagn om 12,5 millioner kroner til det nye center, som samlet set kommer til at koste 19,5 millioner kroner.

- Eller det er i hvert fald planerne ind til videre. Vi skal selv finansiere de resterende godt 6 millioner kroner, og vi mangler stadig omkring en million, siger Kurt Helge Andersen fra Styregruppen.

- Det kan da blive nødvendigt at klippe en hæl og skære en tå, men jeg tror nu ikke, at det bliver nødvendigt. Når folk nu kan se, at kultur- og idrætscentret faktisk bliver til noget, skal vi nok komme i mål med vores indsamling, siger Peter Thorsen.

Randers Firmasport råder allerede over en stor mødesal, som vi allerede nu bruger til foredrag, musikarrangementer, torsdagsklub med mere. For lige at give en forsmag på, hvad lokalområdet kan forvente fra det kommende idræts- og kulturcenter
Kurt Helge Andersen, medlem af styregruppen bag Hornbæk Idræt & KulturCenter

Ombygger Randers Firmasport

Det nye Idræts & Kulturcenter bliver indrettet i Randers Firmasports gamle lokaler på Gl. Viborgvej, og arbejdet med at anlægge de nye kunststofbaner forventes at gå i gang allerede i løbet af foråret, så banerne kan stå klar efter sommerferien. På samme tidspunkt regner styregruppen med at sætte selve indretningen af omklædning og træningsfaciliteter i nogle af de gamle lokaler i gang, så hele projektet kan stå færdigt i starten af 2020.

Hornbæk Sportsforening, Hornbæk Gymnastikforening og Randers Firmasport samarbejder om projektet. Og allerede nu "tyvstarter" foreningerne på kulturdelen af det kommende center:

- Randers Firmasport råder allerede over en stor mødesal, som vi allerede nu bruger til foredrag, musikarrangementer, torsdagsklub med mere. For lige at give en forsmag på, hvad lokalområdet kan forvente fra det kommende idræts- og kulturcenter, siger Kurt Helge Andersen.

Velvilligt erhvervsliv

I forbindelse med foreningernes egen indsamling har specielt firmaer og forretninger været meget velvillige.

- Og det handler ikke kun om erhvervslivet i vores lokalområde, men om virksomheder fra hele kommunen, siger Peter Thorsen.

Når det nye idræts- og kulturcenter står færdigt, vil Hornbæk Sportsforening nedlægge sine nuværende faciliteter på Overvænget.

Med mandagens bevilling fra byrådet afsluttes en lang føljeton omkring et idræts- og kulturcenter i Hornbæk. Hornbæk Sportsforening har gennem flere år drømt om nye idrætsfaciliteter på Gl. Viborgvej, og de første penge til projektet blev bevilget af de lokale politikere helt tilbage i 2015

Hornbæk Idræt & og Kulturcenter på vej til virkeligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce