Hotel Randers vil være større: Har købt ny grund i midtbyen

Burschesgade 3-5 som adressen så ud, da daværende fotograf på Randers Amtsavis Jens Munk kom forbi 19. november 2007. To huse skulle vige for et nyt etagebyggeri, som har ladet vente på sig siden. Nu har Hotel Randers store planer for grunden.

Hotel Randers vil være større: Har købt ny grund i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotellet har købt den ubebyggede grusgrund i Burschesgade, som i øjeblikket fungerer som p-plads. Det vil den også - i forskønnet form - gøre nogen tid fremover, dog kun for hotellets gæster. Men de langsigtede planer er mere spændende end som så.

Randers: På Hotel Randers har man planer om at udvide værelseskapaciteten - samt give gæsterne mulighed for at parkere deres biler i nærheden. Første skridt i den retning er taget med købet af grunden, som vender ind mod Slotspladsen, hvor Burschesgade slår et knæk ned mod Dytmærsken.

Grunden fungerer i dag som p-plads, og det vil den gøre i nogen tid fremover, blot med den forskel, at p-pladserne bliver forbeholdt Hotel Randers' gæster. På længere sigt er det ambitionen, at grunden skal danne - ja, grundlag for en egentlig udvidelse af hotellet.

- Vi har ikke taget nogen beslutning endnu, men det er klart, at vi ikke køber en sådan grund blot for at lave nogle p-pladser, siger formand for hotellets bestyrelse Anders Thoustrup.

Han vil ikke ud med, hvad man har måttet punge ud for grunden, men bekræfter, at den ikke hører til blandt byens billigste.

P-pladser

- Her og nu står vi i en situation, hvor gæster udefra dels har lidt svært ved at finde frem til hotellet, og når det så endelig lykkes, kan de ikke finde en p-plads i nærheden. Og vi oplever faktisk, at nogle vælger os fra af den årsag, siger Anders Thoustrup.

Derfor går man også hurtigst muligt i gang med at forbedre og forskønne den eksisterende p-plads, hvilket med Thoustrups ord ikke behøver at koste de helt store ressourcer. Hurtigst muligt vurderer han til at være om nogle få måneder.

- Vi vil gerne, både af hensyn til p-pladsens brugere og til omgivelserne, sætte lidt skik på grunden, der jo, som den fremstår i dag, mildest talt ikke pynter i bybilledet. Vi købte grunden tidligere på året, men har været nødt til at respektere den forpagtningsaftale, som den tidligere ejer har indgået med parkeringsfirmaet, som endnu driver p-pladsen, siger bestyrelsesformanden.

Hoteludvidelse

Hvad der på længere sigt skal ske på grunden, tør Anders Thoustrup endnu ikke sige noget konkret om.

- Men vi arbejder da frem imod at etablere hotelvirksomhed på adressen. Før vi kan gå i gang med den detaljerede planlægning af projektet, skal vi imidlertid have helt styr på, hvilke faciliteter vi får brug for. Dertil kommer, at lokalplanen for området også skal ændres, men på det punkt har vi allerede haft en fin dialog med kommunen, som har været meget positiv, siger han.

Indtil videre glæder Anders Thoustrup sig over, at man nu får omkring 40 p-pladser til rådighed, som man kan tilbyde hotellets gæster.

- Manglen på p-pladser har længe været en begrænsende faktor for driften og udviklingen af Hotel Randers, siger han.

Hotel Randers vil være større: Har købt ny grund i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce