Husk nummerpladen når du parkerer i Randers

Nu skal man huske nummerpladen for at kunne parkere i Randers. Pressebillede

Husk nummerpladen når du parkerer i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På flere parkeringspladser i Randers skal bilisterne nu huske deres nummerplade for at få en gyldig parkeringstilladelse. Den løsning gør parkering nemmere for bilisterne og gavner miljøet.

Randers: Et forsøg med papirløse p-automater skal afgøre, om papirløs parkering er kommet til Randers for at blive.

På en række udvalgte kommunale parkeringspladser er det derfor ikke længere muligt at få udskrevet en p-billet til forruden af bilen. Det er i stedet nødvendigt, at bilisterne indtaster deres nummerplader for at få parkeringstilladelse.

Når nummerpladen er indtastet og bekræftet, er den registreret i p-vagternes system.

- De papirløse automater betyder, at det bliver hurtigere og lettere at parkere, da det ikke længere er nødvendigt at gå tilbage til bilen fra automaten for at lægge p-billetten i forruden, siger Stine Hedegaard, trafikplanlægger i Randers Kommune og fortsætter:

- Ud over at parkeringen bliver nemmere for bilisterne, sparer vi en masse papir til gavn for miljøet. Færre p-billetter betyder mindre ressourcespild og færre billetter, der ligger flyder på jorden som affald.

Det er stadig muligt at betale både med mønter og betalingskort i p-automaterne samt at få udskrevet en kvittering, hvis man ønsker det. Det er også muligt at betale for parkering via en af de tilgængelige parkerings-apps.

Når bilisterne vælger den løsning, slipper de helt for at finde en parkeringsautomat, fordi betalingen foregår via telefonen.

Hvis randrusianerne tager godt imod de papirløse p-automater, vil ordningen løbende blive udvidet til andre kommunale parkeringspladser.

Husk nummerpladen når du parkerer i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce