Irene og Jan åbner hjemmet for naturelskende gæster

- Vi vil gerne give folk en oplevelse, når de er her, fortæller Irene Østergaard Madsen. Privatfoto

Irene og Jan åbner hjemmet for naturelskende gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere års overvejelse har Irene Østergaard Madsen og Jan Bisbo taget skridtet og omdannet en del af deres bolig til Bed & Breakfast.

Langå: Klos op ad Langå Egeskov, et velvoksent stenkast fra Gudenå og et par meter fra den gamle jernbanesti mod Silkeborg, bor Irene Østergaard Madsen og Jan Bisbo. Og nu inviterer de alle andre til at slå vejen forbi også.

Parret har nemlig valgt at omdanne den ene længe af den gård, de bor på, til en bed & breakfast.

- Jeg har boet her i 28 år og har i lang tid tænkt på, at den længe, jeg før brugte som min arbejdsplads, godt kunne bruges til udlejning. Langå er jo fantastisk, og vi synes, det er et fedt sted vi bor, så det giver god mening at dele det med andre, når nu vi har pladsen til det, fortæller Irene Østergaard Madsen.

Hun arbejder til dagligt som selvstændig grafisk designer, og brugte førhen det, der nu er blevet til Ågården Bed & Breakfast, som tegnestue. Ideen har længe boet i hovedet på Irene Østergaard Madsen, men det var først sidst år, at den egentlige ombygning startede.

- Vi har så vidt muligt selv gjort arbejdet. Der er selvfølgelig nogle ting, man skal have autoriserede håndværkere til, men at slibe gipsplader og den slags kunne vi ligeså godt selv gøre, fortæller hun.

Jan Bisbo er uddannet blikkenslager, men arbejder nu som projektleder ved et byggefirma. Derfor var det måske også lidt mere overskueligt at kaste sig ud i projektet, fortæller Irene Østergaard Madsen.

Jan Bisbo opsætter Ågårdens logo på gavlen, og naturen er i højsædet:
Jan Bisbo opsætter Ågårdens logo på gavlen, og naturen er i højsædet: "Fishers and Hikers - Birders and bikers". Privatfoto

Alle veje fører til Langå

På Ågården Bed & Breakfast er alle velkomne, men området lokker især med naturoplevelser - ikke mindst i kraft af den nære beliggenhed til Gudenå.

- Man kan komme hertil i kajak eller kano, tage bilen, eller cykle. Det vil nok tiltale mange lystfiskere, at der kun er cirka 100 meter til, hvor snøren skal smides ud. Men i det hele taget er der jo en fantastisk natur omkring Langå, siger Irene Østergaard Madsen.

Ågården Bed & Breakfast består af to lejligheder på hver 25 kvadratmeter plus hems. Der er fælles te-køkken samt bad og toilet. På sigt vil parret gerne udvide faciliteterne omkring deres Bed & Breakfast, blandt andet med en pavillon og en bålplads, ligesom man også kan få lov at låne både grill og røgeovn, hvis man skulle være så heldig at trække en laks op af åen.

Den idylliske gård er opført i slutningen af 1800-tallet. Privatfoto
Den idylliske gård er opført i slutningen af 1800-tallet. Privatfoto

Irene og Jan åbner hjemmet for naturelskende gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce