Julie fik romantisk hilsen i pizzabakken fra Dominos


Julie fik romantisk hilsen i pizzabakken fra Dominos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 16-årig pige fik sig noget af en overraskelse, da hun åbnede for den pizza, hun havde købt i Dytmærsken.

Randers: En sød besked i en pizzabakke er blevet et kæmpe hit på de sociale medier, efter at komikeren Anders Hemmingsen har delt et opslag på sin Facebookside.

Opslaget handler om 16-årige Julie fra Randers, som ville købe en pizza til deling med sin lillebror, en aften de skulle være alene hjemme.

Valget faldt på Dominos Pizza i Dytmærsken, og mens hun var i gang med at bestille, lagde hun mærke til, at der foregik et eller andet internt, medarbejderne imellem.

- Da jeg havde bestilt pizzaen, og stod og ventede, kunne jeg godt høre dem stå og snakke om mig, siger Julie til Metroxpress.

Den 16-årige pige fik nedenstående syn, da hun kom hjem og åbnede pizzabakken.

Sagde, hun var smuk

Af gode grunde troede Julie, at det var en fyr, der havde skrevet kærlighedserklæringen, og det er også sådan, gestussen er blevet præsenteret på de sociale medier indtil videre.

Men med et besøg hos Dominos Pizza i Randers får Amtsavisen forklaret, hvad der er op og ned i sagen.

- Det er en misforståelse, siger en ung gut, som ikke vil have sit navn og billede i avisen, men som tager det hele med et smil.

- Det, der sker, er, at to af mine kære kolleger vil lave noget sjov med mig, mens jeg er ude for at levere nogle pizzaer. Så de skriver nogle søde ord på pizzabakken til den pige, som jeg lige har betjent. Og så får de det jo til at lyde som om, det er mig, der har skrevet det. Men altså, man kan jo se på skriften, at det er en pige, der har skrevet det, siger han og kigger over på den 'skyldige', drillesyge kollega, som ikke kan lade være med at grine.

Som hun forklarer:

- Jeg skrev det, fordi han havde sagt, at hun var meget smuk, og så turde han ikke selv at gå ud at sige det til hende. Og så tænkte vi, at vi ville give ham en rigtig dejlig hjælp med på vejen, siger hun, mens den unge gut himler med øjnene.

- Åhr, lad vær', udbryder han.

Gjort i en god mening

Det kommer bag på personalet hos Dominos Pizza, at en så lille ting er blevet så stor på de sociale medier, og de har været i kontakt med 16-årige Julie, som købte pizzaen med den søde hilsen.

- Vi har gjort det klart for hende, at det ikke var ondt ment, men at det bare var en sød gerning, og bare en lille dejlig kommentar med på vejen, siger den kvindelige kollega om det interne drilleri, som måske næste gang går ud over hende:

- Måske. Det kan godt være, at jeg får igen på et eller andet tidspunkt, griner hun.

Julie fik romantisk hilsen i pizzabakken fra Dominos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce