Kirkens Korshær håber på at fordoble sin indsamling

Søndag den 26 november samler Kirkens Korshær ind til sit hjælpearbejde i Randers. Arkivfoto.

Kirkens Korshær håber på at fordoble sin indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Kirkens Korshær sender indsamlere rundt til årets landsindsamling den 26. november, håber lederen af arbejdet i Randers på over 100.000 kroner i raslebøsserne.

RANDERS: Søndag den 26. november sender Kirkens Korshær sine indsamlere rundt i Randers Kommune med indsamlingsbøsserne - for andet år i træk. Og leder af byarbejdet i Randers, Karen Kviesgaard, har store forhåbninger.

- Vi håber på mindst at kunne fordoble vores indsamling i forhold til sidste år, hvor vi endte med 52.000 kroner på kontoen, siger hun.

Ganske vist har Korshæren endnu kun omkring tilsagn fra omkring 20 indsamlere - og vil have brug for i hvert fald 75 frivillige til at banke på dørene i kommunen.

- Men det skal vi nok også nå op på, lyder et med stor sikkerhed fra Karen Kviesgaard.

Sidste år fik Kirkens Korshær så flot et landsresultat, at Randers-afdelingen fik lov til at beholde alle de penge, der var samlet ind i Randers.

- Om det samme vil ske i år, ved jeg dog ikke endnu. Men vi vil godt kunne bruge pengene.

Vi håber på mindst at kunne fordoble vores indsamling i forhold til sidste år, hvor vi endte med 52.000 kroner på kontoen.
Karen Kviesgaard, Leder af Kirkens Korshærs byarbejde i Randers

God brug for pengene

Kirkens Korshær lever traditionelt i vid udstrækning af sine genbrugsbutikker, men indtjeningen i butikkerne er faldende. Konkurrencen fra andre genbrugsbutikker og ikke mindst internettet er hård, siger Karen Kviesgaard.

- Det betyder selvfølgelig, at vi nu leder med lys og lygte efter andre finansieringsmuligheder. Måske kan vi håbe på flere deciderede sponsorer.

Indsamlerne vil være på gaden mellem klokken 12 og klokken 15 søndag 26. november.

- Vi har reelt hele dagen til vores indsamling, men i Randers har vi valgt at holde os til de tidlige eftermiddagstimer. Vi starter med kaffe, før indsamlerne tager afsted - og slutter af med en omgang suppe. Og så vil der også være tid til at komme i kirke, siger Karen Kviesgaard.

Man kan møde op og deltage som indsamler fire steder: Løgstrupgården, Vestertorv, Randers - Rytterknægten, Marienborgvej, Randers - Hornbæk Sognegård, Selma Lagerløfs Vej, Hornbæk - Kirkens Korshærs genbrugsbutik, Bredgade 34, Langå. Korshæren har således udvidet med et indsamlingssted i forhold til sidste års indsamling, hvor Hornbæk Sognegård ikke var med.

Man kan melde sig som indsamler på www.danmarkmodfattigdom.dk

Kirkens Korshær håber på at fordoble sin indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce