Kultur: Hvad skal det gøre godt for?

Kreativitetsforsker Tatiana Chemi er en af de fire foredragsholdere, som pointerer, at kreative processer styrker indlæringen hos store og små. Oplev Tatiana Chemi og de andre foredragsholdere zoome ind på kreativitetens mange aspekter. Foto: Randers Bibliotek

Kultur: Hvad skal det gøre godt for?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I to kulturhussaloner inviteres alle borgere til at kigge forbi Kulturhuset og høre mere om sammenhængen mellem kultur, sundhed og læring.

Randers: Her i foråret retter Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek - Kulturhusets tre institutioner - spotlyset mod, om kulturlivet har nogen betydning for vores sundhed og læring.

I to kulturhussaloner inviteres alle borgere til at kigge forbi Kulturhuset og høre mere sammenhængen mellem kultur, sundhed og læring. Fire anerkendte forskere giver deres kvalificerede bud på emnet, og alle interesserede kan kvit og frit deltage i de to arrangementer i Kulturhuset Randers.

Kulturhussalon onsdag 4. april kl. 19-21 i Kulturhusets Store Sal - om kultur og sundhed med lektor og læge Lise Kirstine Gormsen og kulturkonsulent Mikkel Ottow.

Kulturhussalon tirsdag 24. april kl. 19-21 i Kulturhusets Store Sal - om kultur og læring med kreativitetsforsker Tatiana Chemi og musiker og hjerneforsker Peter Vuust.

Arrangementerne er kommet i stand, dels som et tilbud til kommunens ansatte, dels som en åben invitation til alle andre borgere. Men hvorfor skal emnet kreativitet nu kigges efter i sømmene og værdisættes? Souschef på Museum Østjylland Karen Dubery forklarer:

- Det er rigtig spændende at være med til skabe livskvalitet hos vores gæster og borgere, når de møder kultur og kunst i mange facetter. Derfor har vi sat nogle forskere sammen, som kan inspirerer os og dele deres viden om, hvordan kultur og sundhed kan berige hinanden og skabe mere livskvalitet. Vi håber, at rigtig mange, der arbejder med kultur, undervisning, sundhed, ældre, børn med flere, har lyst til af komme til Kultursalonerne, som er gratis og åbne for alle.

Kultur: Hvad skal det gøre godt for?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce