Kulturhuset fester og hylder fællesskabet

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard spiller Kulturhusdagen godt i gang med sange fra Kaj & Andrea, Jungledyret Hugo og Cirkeline. Billetter til de to koncerter udleveres ved døren til husets store sal efter først-til-mølleprincippet. PR foto

Kulturhuset fester og hylder fællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Bibliotek, Randers Kunstmuseum og Museum Østjylland inviterer under temaet Fællesskab til fest i Kulturhuset.

Randers: Igen i år tager Kulturhusets tre institutioner hinanden i hænderne og slår dørene op til en dag med festlige aktiviteter. Det sker lørdag 2. marts kl. 10 - 16 i Kulturhuset Randers. Der er gratis adgang.

Kulturhusdagen skydes i gang med en lille tale af borgmester Torben Hansen, og så er der ellers åbnet op for seks timers kulturelle oplevelser for store og små.

Det er Randers Bibliotek, Randers Kunstmuseum og Museum Østjylland der inviterer under temaet: Fællesskab. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard fra børne-tv åbner festen med to gratis koncerter, og hele dagen er der aktiviteter på Kulturhusets tre etager. Spil crazy banko med Micki fra Bagedysten, lav brillante briller i laboratoriet, gå på jagt efter fede arkæologiske fund i pløjemarken. Og alt det andet sjove for børn og deres familier, som har lyst til en hyggelig dag med fokus på fællesskab.

Dagen byder på meget musik. Man kan opleve duoen The Blackbirds, der blandt andet spiller fortolkninger af Beatles' musik, TEWS Kvartet, der spiller på biblioteket og kunstmuseet og også BørneTewTrioen, der spiller og synger for de mindste børn.

Lyn-tattoo

Der vil også være mange workshops, hvor man kan træne de kreative muskler. Man kan for eksempel besøge En Hemmelig Klubs Ornamentalistiske Tattoo Salon på kunstmuseet, hvor Ornamentalisterne - næsten smertefrit - giver en lyn-tattoo.

På Museum Østjylland kan man lave smukke venskabsmedaljer, som man kan forære til sine bedste venner. En 100 år gammel skik, som genoplives nu på årets Kulturhusdag. Tegnefeen kigger også forbi biblioteket, og på blot fem minutter lærer hun deltagerne at tegne med Magisk Tegning-metoden.

Kulturhuset fester og hylder fællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce