Kunstmuseets Billedskole holder sommerudstilling

Eleverne fra Randers Kunstmuseums Billedskole har gennem det seneste år arbejdet med collage, grafiske tryk, maleri, skulpturer med mere. PR-foto

Kunstmuseets Billedskole holder sommerudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedskolens elever udstiller deres mange kunstneriske produktioner og ved ferniseringen hyldes udover kunsten også musikken og litteraturen.

Randers: Onsdag 29. maj klokken 16.30 åbner 30 elever fra Randers Kunstmuseums Billedskole deres sommerudstilling. Eleverne har gennem det sidste år arbejdet med collage, grafiske tryk, maleri, egne projekter, gipsskulpturer med inspiration fra byens kendte skulpturer og meget mere. Der har været stor aktivitet og kreativ energi i Kunstværkstedet på 2. sal i Kulturhuset, lyder det i en pressemeddelelse fra kunstmuseet.

Med stor tilslutning og opbakning blev efterårssæsonen 2018 afrundet med fernisering og midtvejsudstilling på kunstmuseet og i byens rum, hvor elevernes fortolkninger af Ingvar Cronhammars Red Fall på Østervold lyste flot op på Kulturhusets facade.

Nu afrundes Billedskolens første år og forårssæson 2019 med en sommerudstilling i Kulturhusets Grågård. Her udstiller billedskolens elever deres mange kunstneriske produktioner. Til anledningen hyldes udover kunsten også musikken og litteraturen med indslag af elever fra Randers Musikskole og oplæsning af egne tekster af elever fra holdet "Skrivning på tværs af kultur og oplevelser" fra Randers Bibliotek. Udstillingen åbnes af Louise Høeg, Formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget, og der vil til lejligheden blive serveret en forfriskning. Alle er velkomne.

Randers Kunstmuseums Billedskole tilbyder som noget nyt i år en sommerkunstcamp for børn og unge i alderen 9-13 år fra 3. til 5. juli klokken 10-15. Man behøver ikke at have gået på billedskole før for at være med.

Kunstmuseets Billedskole holder sommerudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce