Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Lagkagehuset på jagt efter lokale medarbejdere

Lagkagehuset håber på at kunne åbne dørene til deres nye butik på Rådhustorvet i starten af december. Arkivfoto:

Lagkagehuset på jagt efter lokale medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvalitetsprodukter, god service og lokalt engagement er tre af hovedingredienserne i Lagkagehusets opskrift på succes. Derfor leder de også efter lokal arbejdskraft, når de til jul åbner ny butik på Rådhustorvet.

Randers: I december sidste år meldte den administrerende direktør for Lagkagehuset, Jesper Roholm Friis, ud, at kæden ledte efter egnende lokaler i Randers. Og nu - knap et år senere - er det lykkedes.

Når tøjforretningen Karly forlader sine lokaler på Rådhustorvet i slutningen af oktober, overtager Lagkagehuset nemlig lejemålet. Og hvis alt går efter planen, kan randrusianerne sætte tænder i brød og bagværk fra Lagkagehuset først i december.

- Vi synes selv, vi har et fantastisk produkt, og derudover ligger vores andre butikker ret langt væk. Så vi håber på at kunne give kunderne en oplevelse, for når man kommer ind i vores butik, er det en speciel oplevelse hver gang. Ikke kun på grund af servicedelen, som er noget for sig, men også på grund af måden, vi bygger vores forretninger op på, og så selvfølgelig de produkter, vi har, fortæller Mads Brinks, der er distriktschef hos Lagkagehuset.

Bageri lukker efter 16 år: Ejer får job i ny forretning

Job i vente

I den nye forretning, der bliver omkring 150 kvadratmeter stor inklusiv baglokale, vil man foruden brød, rugbrød, wienerbrød og kager også kunne finde salater, foccia, sandwich og en god kop kaffe - ligesom man kan i kædens øvrige forretninger.

- Vores service og koncept er det samme. Men hvert eneste sted vi åbner en forretning, går vi op i at være til stede lokalt, blandt andet ved at ansætte arbejdskraft lokalt og engagere os i, hvad der sker i byen. Det er super vigtigt for os, fortæller Mads Brinks, der regner med, at kæden vil få brug for omkring 15-20 ansatte fordelt på både del- og fuldtidsjob til butikken i Randers.

Stillingerne vil med al sandsynlighed blive slået op omkring en måned før, at butikken står klar.

- På den måde kan de nå at træne i en anden butik inden og lære vores produkter og koncept at bedre kende, forklarer han.

Plads til flere

Selv om der allerede findes flere bagerier i Randers, er Mads Brinks overbevist om, at der også er plads til Lagkagehuset.

- Det, der er fantastisk ved vores fag, er, at det har fået et løft i hele landet. Kvalitetsbrød fylder mere i folks bevidsthed i dag. Og vi ved, at der er dygtige bagere i Randers, men det er vores overbevisning, at der er plads til endnu flere højkvalitetsprodukter, siger Mads Brinks, der tilføjer, at bagerier i dag i lige så høj grad er i konkurrence med supermarkeder og kiosker, der sælger bageriprodukter, som med andre bagerier.

- Det, der altid har været vores mission på fødevaresiden, er, at vi skal gå over til mere "rigtig" mad. For det giver anden oplevelse, også rent fordøjelsesmæssigt, når man ikke bruger konserveringsmidler, tilføjer han.