Landboforeningens ankermand fylder 60 år

Chefkonsulent og foreningssekretær i Djursland Landboforening, Hans-Henrik Dalsgaard, fylder 60 år torsdag 16. august. PR-foto

Landboforeningens ankermand fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefkonsulent og foreningssekretær i Djursland Landboforening, Hans-Henrik Dalsgaard, fylder 60 år torsdag 16. august.

Glesborg: Hans-Henrik Dalsgaard, chefkonsulent og foreningssekretær i Djursland Landboforening, fylder 60 år.

Hans-Henrik Dalsgaard er ikke meget for postyret, men hvis man vil have gæster om bordet, så må nyheden ud. Chefkonsulent og foreningssekretær i Djursland Landboforening, Hans-Henrik Dalsgaard, fylder 60 år. Dagen bliver markeret ved et privat arrangement på bopælen på Hedegårdsvej 17 i Glesborg torsdag 16. august fra klokken 10 til 12. Her håber fødselaren at se kollegaer, samarbejdspartnere samt de landmænd, han de seneste mange år har haft berøring med.

- Vi vil her i foreningen gerne honorere, at Hans-Henrik fylder rundt og stadig er i fuldt vigør. Vi har haft mange gode år med ham, og det håber vi fortsætter, lyder det fra Hans Gæmelke, formand for Djursland Landboforening.

Hans-Henrik Dalsgaard blev 1. december 1986 ansat som økonomikonsulent i daværende Kalø-Knebelvig Landboforening med hjemsted i Rønde. Her var han frem til 1991, hvor han blev ansat som foreningssekretær og leder af regnskabskontoret i daværende Rougsø-Sønderhald Herreders Landboforening med hjemsted i Allingåbro.

Ved den samlede foreningsfusion af landboforeningerne på Djursland i 2000 blev Hans-Henrik Dalsgaard udnævnt som chefkonsulent for økonomi og jura i den nye Djursland Landboforening, og i 2002 overtog Hans-Henrik Dalsgaard også hvervet som sekretær for landboforeningens bestyrelse.

- Hans-Henrik var en af hovedarkitekterne bag sammenlægningen af Djursland Landboforening, som vi kender den i dag. Det er hans fortjeneste, at vi har en landboforening, hvor forening og rådgivning hænger så godt sammen, forklarer Hans Gæmelke.

Landboforeningens ankermand fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce