Landsbyklyngen Kronjylland spiller med musklerne


Landsbyklyngen Kronjylland spiller med musklerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsbyklyngen viser, hvad lokalområdet kan præstere indenfor mad, drikke, kunst og fritid ved sin første food festival.

KRONJYLLAND: Landsbyklyngen Kronjylland inviterer til sin første Kronjyllands food festival lørdag 15. september. Men det er ikke kun mad og drikke, der er på programmet.

- Standene er fra Landsbyklyngen Kronjyllands område og omfatter både spændende mad af forskellig karakter, drikkevarer, kunsthåndværk bl.a. med billedkunst, glaskunst, keramik, drivtømmer, smykker, hobby vindmøller og pileflet, samt musik og særlige tilbud for børnene. Derudover er også foreningslivet og Randers Kommune repræsenteret, fortæller formanden for Landsbyklyngen, Knud Pedersen.

Arrangementer tæller over 30 stande fra lokalområdet.

- Vi synes selv, at Klyngeområdet er det mest fantastiske sted at bo. Men for at gøre det endnu bedre at bo i klyngefællesskabet har vi besluttet at arbejde for flere og bedre udfoldelsesmuligheder for alle uanset alder. Vi har derfor fokus på bl.a. fritidsaktiviteter for alle, alternative bofællesskaber, gode erhvervsmuligheder, tiltrækning af nye beboere og bedre viden om vores område for turister bl.a. i forhold til historie og natur, fortsætter han.

- Men ting tager tid, og kun gennem samarbejde kan det lykkes at komme i mål. Ihærdige ildsjæle har allerede givet en stor hånd med at begynde at løbe nye projekter i gang i forhold til bl.a. "Alternative Bofællesskaber", "E-sport for unge", "Stisystemer" og ikke mindst "Food-Festival", så vi er meget optimistiske for fremtiden.

Lørdagens food festival er således udsprunget af disse aktiviteter.

Standene er fra Landsbyklyngen Kronjyllands område og omfatter både spændende mad af forskellig karakter, drikkevarer, kunsthåndværk bl.a. med billedkunst, glaskunst, keramik, drivtømmer, smykker, hobby vindmøller og pileflet, samt musik og særlige tilbud for børnene
Knud Pedersen, formand for Landsbyklyngen Kronjylland

Hele klyngen er med

- Da vi startede projektet, havde vi ingen ide om, hvor meget, der rører sig i Landsbyklyngen Kronjyllands fællesskab. Men gennem mund til mund og næsten minutiøs afdækning af, hvad der rører sig i vores landsbyer, er det lykkedes at stable en festival af denne størrelse på benene, siger formanden.

Landsbyklyngen Kronjylland blev etableret for godt et år siden og omfatter landsbyerne Albæk, Tjærby, Østrup, Vestrup, Harridslev, Mellerup, Støvring, Tvede, Lindbjerg, Linde, Mejlby, Gimming og Lem samt opland.

Det er gratis at besøge festivalen, og Mellerup Efterskole står klar med godt vejr - og hvis vejret alligevel kikser, slår skolen også dørene op for tørvejr.

Landsbyklyngen Kronjylland spiller med musklerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce