Leverandør til FN: Designbureau fra Randers etablerer datterselskab i Panama

Ulla Tørnæs, minister for udviklingssamarbejde, besøgte for nylig den randrusianske virksomhed og dens ejer, Dennis Lundø Nielsen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Leverandør til FN: Designbureau fra Randers etablerer datterselskab i Panama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Design- og kommunikationsbureauet Phoenix Design Aid udvider aktiviteterne og bosætter sig med datterselskab i den mellemamerikanske stat Panama. Her har firmaet slået sig ned i den statsstøttede campus, City of Knowledge, hvor flere FN-organisationer og NGO'ere holder til.

Randers: For godt et år siden åbnede Phoenix Design Aid, der er leveringsdygtig i grafiske designløsninger på internationalt plan, salgskontor i Panama. Og nu har firmaet med hoveddomicil på adressen Østergade 19, Randers, udvidet aktiviteterne i det mellem- og sydamerikanske marked med oprettelse af et datterselskab i Panama.

- Vi har oplevet stor succes med Phoenix Design Aids salgskontor i Panama, hvor vi i løbet af det første år omsatte for seks millioner kroner, siger CEO og ejer Dennis Lundø Nielsen, der grundlagde sin virksomhed for 20 år siden.

Siden er det gået støt fremad. Og firmaet er i dag et navn i internationale kredse for sin stærke miljøprofil med fokus på bæredygtighed.

Det er også noget, som det danske udenrigsministerium har bidt mærke i. Især i afdelingen for udviklingssamarbejde, hvor ministeren for området, Ulla Tørnæs, har fået øjnene op for den randrusianske virksomheds samarbejde med nødhjælpsorganisationer og NGO'er på verdensplan. Af samme grund besøgte Tørnæs for nylig hovedkvarteret i Randers.

- Det er bl.a. vores samarbejde med Udenrigsministeriet, der bidrager til det flotte resultat. Og det bunder i en stor interesse for vores kompetencer, som er unikke i Mellem- og Sydamerika på grund af vores stærke miljøprofil. Derfor kan vi ganske enkelt ikke længere komme uden om en lokal tilstedeværelse for at imødekomme den store efterspørgsel, forklarer Dennis Lundø Nielsen.

Der er  to fastansatte medarbejdere på salgskontoret i Phoenix Design Aids i Panama, der deler adresse med mange andre innovative virksomehder i detn statsstøtede campus City of Knowledge. Indsendt foto
Der er to fastansatte medarbejdere på salgskontoret i Phoenix Design Aids i Panama, der deler adresse med mange andre innovative virksomehder i detn statsstøtede campus City of Knowledge. Indsendt foto

Dansk knowhow

Med etableringen af datterselskabet i Panama, realiserer firmaet sine mål om at tilføre dansk knowhow til andre dele af verden samt udbrede kendskabet til danske standarder inden for miljø, arbejdsmiljø, social ansvarlighed, bæredygtighed og kvalitet. På disse parametre er Danmark blandt de førende i verden.

- Jeg glæder mig over, at vi som virksomhed med etableringen af det nye kontor kan være med til at uddanne lokale medarbejdere i arbejdet med vores certificerede systemer og samtidig skabe lokale arbejdspladser i en virksomhed med fokus på miljø og bæredygtighed, understreger Dennis Lundø Nielsen.

Salgskontoret danner bofællesskab med en række innovative virksomheder, FN-organisationer og NGO'ere i en statsstøttet campus for undervisning og innovation, kaldet City og Knowledge. Den store klynge af akademiske organisationer og teknologi-virksomheder ligger centralt i byen.

Indtil videre er der to ansatte medarbejdere i kontoret i Panama City, der officielt havde åbningsdag 14. januar. Sammen med datterselskabets 18 lokale samarbejdspartnere vil det fremadrettet være de to medarbejdere, der kommer til at håndtere alle typer af opgaver inden for visuelt design og formidling. Herunder en bred vifte af totalløsninger, som omfatter design, layout, oversættelse, trykning og implementering af digitale løsninger.

Leverandør til FN: Designbureau fra Randers etablerer datterselskab i Panama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce