»Lidt sjovt skal det jo også være i weekenden«

Ugens højdespringere »Betina« fotograferet med Sanne Schmidt fra Arena Randers på yderste venstre fløj. De fire fremmødte højdespringere er fra venstre Helle Andersen, Betina Andersen, Anita Steffensen og Janie Poulsen. Foto: Lars Rasborg
Foto: Lars Rasborg

»Lidt sjovt skal det jo også være i weekenden«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Betina« blev ugens højdespringer, men ingen af de fem kvinder var optimistiske med hensyn til at fortsætte, når projektet slutter.

Ud med sovs og kartofler, kage og lørdagsslik. Ind med rodfrugter, fisk og kål og så en masse fysisk træning i stedet for dessert.

Det er den grove opskrift på, hvordan det i den forløbne uge er lykkedes de fem damer på »Betina«-holdet at hente prisen som ugens højdespringer i hus her ved afslutningen på uge fire i Randers På Vægten konkurrencen.

»Betina«-pigerne havde tabt mest af samtlige 89 hold fra uge tre til uge fire med et index-tal på 98,24. Siden starten på konkurrencen 15. januar har de samlet tabt 22,2 kilo og ligger nu med et index-tal på 94,84. Det er de godt tilfredse med, fortalte de ved kontrolvejningen i Arena Randers i går eftermiddag.

De fem er Helle Andersen, Betina Andersen, Anita Steffensen, Janie Poulsen og (fraværende i går) Line Blichfeldt-Lauridsen.

Ændret kost fra usund til meget sund mad og lange gåture, grønt og groft og slut med colaer og så gensidig inspiration, da alle er ansat i hjemmeplejen, ser hinanden dagligt og kører rundt til borgerne på cykel - for det meste. Det hjælper alt sammen.

Betina Andersen har yderligere den hjælp hjemmefra, at hendes mand Jim Andersen er med på mandeholdet »Rigtige chauffører LM1«, som har været højdespringer de seneste to uger.

Derimod får Anita Steffensen ikke megen hjælp på hjemmefronten.

»Familien ser fuldstændig koldt til, mens jeg har sagt farvel til sovs og kartofler og pasta. Jeg er helt alene på taberbanen«, siger hun.

Janie Poulsen er gået med på holdet, fordi hun tog ti kilo på, da familien fik ny bil. Ny cykler hun hver dag frem og tilbage mellem Romalt og Laksetorvet, har droppet cola og slik og lever af sund, grøn mad.

»Jeg er stået fuldstændig af sukkeret i de sidste fire uger, og så får jeg hjælp af mine to børn. Den ene holder skarpt øje med, hvad jeg spiser, mens den anden gemmer de farlige sager«, fortæller hun. Og så har hun fundet en bog med gode kost-idéer, som også bidrager til vægttabet.

Helle Andersen understreger, at der kan laves mange spændende sunde retter. Men som holdkollegerne er hun ikke specielt optimistisk med hensyn til det sundes videre forløb, når projektet slutter 11. marts. Hun får tilslutning fra Anita Steffensen, der ikke mener, det er realistisk at fortsætte med den livsstil på egen hånd.

»Lidt sjovt skal det jo også gerne være i weekenden«, mener hun.

De fem »Betina«-piger fik hver tre måneders fri træning i Arena Randers inklusive programlægning. Sponsorer var Arena Randers og Sønderbros Apotek.

»Lidt sjovt skal det jo også være i weekenden«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce