Livsstilsekspert: Lagkagehuset blåstempler byen

- At Lagkagehuset etablerer sig i Randers, giver på en måde byen et blåt stempel, siger livsstilsekspert Christine Feldthaus.

Livsstilsekspert: Lagkagehuset blåstempler byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christine Feldthaus, der blandt andet er kendt fra DR-programmerne "Kender du typen" og "So f***king special", mener, at Lagkagehusets etablering i Randers har betydning for byens selvopfattelse.

Randers: Nyheden om, at en ny butik åbner i byen, vækker altid interesse blandt læserne af denne avis. Det viser antallet af klik, som den slags nyheder får, når artiklerne lægges på netavisen. Og det gælder, hvad enten der er tale om en tøjforretning, en pizzabar eller en bager.

Men der er butiksnyheder, som afstedkommer mere virak end andre. Og nyheden om Lagkagehusets komme er en af den slags. Vi har bedt Christine Feldthaus, der lever af at vide, hvad der bevæger sig blandt danskerne, og hvorfor danskerne handler og gør, som de gør, om et bud på årsagen til hypen omkring Lagkagehuset.

Byernes superliga

- Det handler om, at folkene bag Lagkagehuset har formået at opbygge et helt ekstremt stærkt brand. De er lykkedes med at overbevise danskerne om, at de ikke bare leverer brød og kager af høj kvalitet, men også at det er i Lagkagehuset, at udviklingen inden for bagerfaget foregår.

- Med andre ord, så er man med helt fremme, når man handler i Lagkagehuset, siger Christine Feldthaus.

Hun mener endda, at kædens brand er så stærkt, at det gør noget ved hele byens selvopfattelse.

- Når Lagkagehuset slår sig ned i en by, så signalerer det, at byen er med på beatet. At være hjemsted for et lagkagehus giver status. Man er moderne og er med helt fremme.

- Jeg har faktisk oplevet det i Vanløse, hvor jeg selv bor. Vanløse har bestemt ikke været kendt for at huse de mest fancy forretninger. Det er ikke her, man kigger hen, når man skal tag pulsen på de nyeste trends. Men da vi fik et Lagkagehus, skete der et eller andet. Det var som om, at folk følte, at nu var man kommet med i en eller anden superliga over byer, siger Christine Feldthaus.

Kaffen

Livsstilseksperten peger på endelig på en ting, der også har været medvirkende til kædens succes, nemlig den espressomaskine, som også findes i samtlige afdelinger.

- Man skal ikke undervurdere betydningen af at kunne servere en kop kvalitetskaffe, siger hun.

- At kunne nyde en latte, eller hvad man nu foretrækker, hører med til det at være et moderne bymenneske.

Livsstilsekspert: Lagkagehuset blåstempler byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce