Løb for et godt formål: Men hvem skal have pengene?

Sidste år var der rekordstor deltagelse i Randers City Stafet. Vejret var perfekt. Og rigtig mange havde taget opstilling langs ruten i midtbyen. Indsendt foto

Løb for et godt formål: Men hvem skal have pengene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne bag sommerens hyggelige byløb, Randers City Stafet, opfordrer folk til at komme med forslag til, hvilket socialt formål de indløbne penge i 2019-løbet skal gå til.

Randers: Giv os et praj om, hvem du synes, vi skal løbe for i år.

Sådan lyder opfordringen fra folkene bag sommerens gadeløb, Randers City Stafet, der traditionen tro løbes onsdag i Randers Festuge.

- Vi vil gerne gøre noget ekstra ud af løbet ved at give folk en mulighed for at komme med input til, hvem vi skal løbe for i år, siger eventkoordinator i Randers Cityforening Anne Mette Aschelund og opfordrer folk til at komme med forslag til en værdig modtager i løbet af foråret.

- Kravet er, at pågældende skal have en lokal forankring. Og så skal der naturligvis være et socialt sigte, siger Anne Mette Aschelund, der håber på mange forslag i løbet af foråret.

- Jo tidligere, vi kan komme i gang, des bedre mulighed har vi for at finde den helt rigtige modtager, siger hun.

Sidste år var det Red Barnet, der blev løbet for og året før var det Mødrehjælpen.

Randers City Stafet
Afvikles onsdag 14. august kl. 18.30.

Ruten er på 3,5 km. og løbes i midtbyen.

Mindst tre løbere pr. hold. Hver løber må højest løbe to omgange.

Når en løber afleverer depechen, registreres samtidig tiden for den enkelte løber.

Der er hold for kvinder, mænd, og mixhold.

Hvis man vælger at gå, kan tilmelding ske som enkeltperson.

Vær opfindsom med dit outfit. der er nemlig mulighed for at score præmie for løbets sjoveste udklædning.

Hvis du vil komme med forslag til, hvem der skal løbes for i år, skal du sende dit forslag på adressen: event@randerscity.dk

Det skal være sjovt

Randers City Stafet, der rent praktisk organiseres af Atletikkens Venner og Randers Freja Atletik og Motion, har udviklet sig til en af festugens hyggelige motions-aktiviter på lige fod med Fjordløbet.

For begge aktiviteters vedkommende handler det ikke bare om motion, men også om måden, der motioneres på. Det skal helst være sjovt at være med.

Derfor kåres også stafet-løbets morsomste og sjoveste udklædning.

- Det er virkelig en fornøjelse at se, hvor opfindsomme løberne er, siger eventkoordinatoren.

Nogle klæder sig ud i sjove kostumer, mens andre møder op i arbejdstøjet. Det gjorde sygeplejersker og murerarbejdsmænd eksempelvis sidste år, lige som Vorup FBs lilleputter mødte op i deres fodboldtøj og spænede afsted.

- Vi ved også, at medlemmer af karateskolen møder op i deres udstyr, siger Anne Mette Aschelund.

Gadefest

Lige som tidligere er der start og mål på Østervold. Så ingen biler i det tidsrum på den omdiskutterede plads. Kun løbere, tilskuere, mascotter, scene, boder og hvad der ellers hører med til et folkeligt motionsløb i midtbyen.

Stafetten har både dame-, herre- og mixrække. Skulle bentøjet ikke kunne klare at løbe, ja, så kan man vælge at gå.

Det var der 141 deltagere, der benyttede sig af sidste år, mens 450 løb ruten. For begge discipliner var det rekord. Ruten er lagt i centrum, hvor man skal fem gange rundt i midtbyen for at opnå strækningen på de 3,5 km.

Der er helt klare regler for løbets afvikling. Hver løber må højest løbe to omgange. Og et hold skal minimum bestå af tre løbere. Jo færre på holdet des mere skal deltagerne løbe, førend de afleverer stafetten videre.

- Vi har et godt samarbejde med en række sponsorer med Jyske Bank som hovedsponsor. Det er også deres bidrag, der gør løbet muligt, siger Anne Mette Aschelund.

Løb for et godt formål: Men hvem skal have pengene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce