Lokal skiltevirksomhed overtager konkurrent: Medarbejderstaben mere end fordobles

Det bliver her i In-Sign Skiltes hidtidige domicil på Haraldsvej i Kristrup, at William Skilte A/S kommer til at slå sine folder efter 1. juni. Arkivfoto: Annelene Petersen

Lokal skiltevirksomhed overtager konkurrent: Medarbejderstaben mere end fordobles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers-virksomheden William Skilte A/S har efter flere måneders forhandling opkøbt alle aktiver i In-Sign Skilte A/S. I næste måned rykker den forvoksede virksomhed ind i nye lokaler på Haraldsvej i Kristrup.

Randers: En henvendelse om muligheden for at lave et generationsskifte har ført til, at virksomheden In-Sign Skilte A/S om bare fjorten dage vil være fortid i randrusiansk erhvervshistorie.

Det står klart, efter ejerne bag de to Randers-virksomheder William Skilte A/S og In-Sign Skilte A/S efter flere måneders forhandlinger er blevet enige om, at William Skilte pr. 1. juni har opkøbt alle aktiver i In-Sign Skilte.

Det bekræfter medejer af William Skilte, Jeppe Arbjerg, over for Randers Amtsavis.

- Jeg kan bekræfte, at vi har opkøbt alle aktiver i In-Sign Skilte. Faktisk skrev vi under på papirerne så sent som i onsdags, så det er stadig helt nyt, siger han.

Indehaverne af William Skilte A/S, Jeppe Arbjerg og Mette Brock Tindbæk, har med overtagelsen af In-Sign Skilte A/S forsøgt at sikre deres fælles forretning for fremtiden. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Indehaverne af William Skilte A/S, Jeppe Arbjerg og Mette Brock Tindbæk, har med overtagelsen af In-Sign Skilte A/S forsøgt at sikre deres fælles forretning for fremtiden. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Sikring for fremtiden

Jeppe Arbjerg fortæller, at kimen til den handel, der nu er en realitet, blev lagt, da de snart forhenværende ejere af In-Sign Skilte, Bjarne Johnsen og Steen Johnsen, kontaktede Jeppe Arbjerg og hans kompagnon, Mette Brock Tindbæk.

- De var ved at overveje et generationsskifte og foreslog os derfor, at In-Sign Skilte og William Skilte kunne indgå i en fusion. Men efter lidt betænkningstid valgte vi at gå tilbage og foreslå en regulær virksomhedsovertagelse i stedet, siger Jeppe Arbjerg.

Han forklarer desuden, at ledelsen i William Skilte har gjort sig flere overvejelser forud for overtagelsen af sin konkurrent.

- Indtil nu har vi jo været et lille firma med en stab på fem mand, og vi kan se den rivende udvikling, der gør sig gældende inden for vores branche. Der kommer hele tiden nye maskiner, nye teknologier, ligesom andre konkurrenter rundt om i landet slår sig sammen på kryds og tværs, begynder Jeppe Arbjerg.

- Derfor har vi overvejet, hvor William Skilte vil være om fem år, hvis ikke vi gør noget. Og ikke mindst: Hvad ville der ske, hvis andre gik ind og købte In-Sign, hvis ikke vi gjorde det? Men derudover har vi selvfølgelig også set overtagelsen som en super mulighed for at vækste en hel del med et trylleslag.

Fra fem til 13 ansatte

Som følge af opkøbet overtager William Skilte blandt andet alle In-Sign Skiltes otte medarbejdere.

Det betyder, at virksomheden mere end fordobler medarbejderstaben, så de i stedet for fem medarbejdere fremover vil være 13.

- Vi håber på, at det vil give os mere fleksibilitet i hverdagen. Vi lægger jo deres erfaringer og muligheder sammen med vores, så vi fremadrettet kan servicere vores kunder med ting, som vi hidtil ikke har kunnet levere, siger Jeppe Arbjerg.

Den hidtidige direktør ved In-Sign Skilte, Bjarne Johnsen, bliver desuden ansat som projektleder og sælger i William Skilte, hvor han får til opgave at tage sig af de kunder, han hidtil har serviceret som frontmand i In-Sign Skilte.

- Derudover har vi fået lavet en god aftale med Johnsens Graphic Solutions, som In-Sign indtil nu har været en del af. Aftalen går på noget samhandel i fremtiden, så vi får nogle gode ordrer derigennem efter overtagelsen, siger Jeppe Arbjerg.

Får "nyt" domicil

William Skilte overtager imidlertid ikke bare sin hidtidige konkurrents medarbejdere og kunder.

For den pludselige vækst i virksomheden har ifølge Jeppe Arbjerg gjort det umuligt at blive i de nuværende lokaler på Tinvej i det sydligste Randers.

- Alene med fem medarbejdere har vi været ved at vokse ud af vores nuværende hus, så at tilføje yderligere otte medarbejdere kan slet ikke lade sig gøre, siger Jeppe Arbjerg.

Derfor er han og Mette Brock Tindbæk blevet enige med Bjarne Johnsen om, at William Skilte skal leje sig ind i In-Sign Skiltes hidtidige domicil på Haraldsvej i Kristrup, som stadig ejes af Bjarne Johnsen.

- Der står jo en fin bygning, som kun er ti år gammel, som er bygget til formålet, og som godt kan rumme flere mennesker, end de er nu. Det er klart, at vi har talt om det faktum, at vi er et mindre firma end dem, som nu kommer og overtager deres forretning og træder ind på deres territorium. Det kommer til at kræve lidt tilvænning for alle, men det skal nu nok gå, siger han.

Det vides ikke, hvad William Skilte har måttet betale for alle aktiver i In-Sign Skilte. Den del af handlen er ifølge Jeppe Arbjerg omfattet af en fortrolighedsaftale.

Lokal skiltevirksomhed overtager konkurrent: Medarbejderstaben mere end fordobles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce