Mand tiltalt: Misbrugte lille pige gennem otte år

En 50-årig mand fra Randers-området er tiltalt for flere overgreb og voldtægtsforsøg mod en lille pige. Modelfoto: Iris/Scanpix

Mand tiltalt: Misbrugte lille pige gennem otte år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 50-årig mand er tiltalt for adskillige overgreb mod en pige. Overgreb, som angiveligt har fundet sted gennem en otteårig periode, og fra pigen var ganske lille. Retssagen kommer til at køre ved retten i Randers i marts.

Randers: En 50-årig mand fra Randers-området har siden oktober siddet varetægtsfængslet i en pædofilisag, hvor han er sigtet for gennem en periode på otte år løbende at have misbrugt en pige, som han var omsorgsperson for. Nu er anklagemyndigheden klar med en tiltale mod manden.

Randers Amtsavis har fået aktindsigt i anklageskriftet mod den 50-årige, og her fremgår det, at manden er tiltalt for to tilfælde af voldtægtsforsøg, som fandt sted mellem 2013 og 2016. I dele af perioden var pigen under 12 år, hvilket formentlig vil betyde en skærpelse af straffen, hvis han bliver dømt for overgrebene.

Ved begge voldtægtsforsøg kæmpede pigen ifølge anklageskriftet imod den fysisk langt stærkere mand. Blandt andet ved at krydse benene, sige nej og spænde så meget op i kroppen, at den tiltalte måtte opgive at trænge ind i hende.

Derudover er manden tiltalt for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse samt andre seksuelle forhold end samleje mod samme pige. Overgreb, som angiveligt har fundet sted i årene fra 2010 til 2018. I sit hjem, i en lastbil samt i et sommerhus skulle manden flere gange have befamlet pigen både udenpå og inden under tøjet - blandt andet på bryster og kønsdele.

Retssagen finder sted ved retten i Randers 19. marts, 21. marts samt 2. april, hvor der falder dom i sagen.

Mand tiltalt: Misbrugte lille pige gennem otte år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce