Mary græder hver gang telefonen ringer

Ægteparret Mary og Jens-Ole Thunbo er meget berørt over den store og positive opmærksomhed, de har fået, efter de har efterlyst tre unge mænd, der hjalp Mary, da hun faldt i tirsdags. Privatfoto

Mary græder hver gang telefonen ringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ægteparret Mary og Jens-Ole Thunbo er ikke så vant til at begå sig på de sociale medier, men efter de har efterlyst tre unge mænd, der hjalp Mary, efter hun var faldet og havde slået sig, har de virkelige følt næstekærlighed.

Randers: Stadig forslået efter en mindre blødning i hjernen, en flænge i øjenbrynet og et øje, der har besvær med at åbne, samt en sort farve, der breder sig i ansigtet, sidder 71-årige Mary Thunbo og bliver så rørt.

- Altså, det er mig, der skal tage telefonen, for hun græder, bare den ringer. Vi er så berørt af, at så mange har tænkt på os. Det er meget rørende, siger Jens-Ole Thunbo, der delte sin efterlysning på Facebook efter tre hjælpsomme unge mænd, der ikke bare hjalp Mary på benene igen, efter hun var snublet og faldet i et fodgængerfelt i Jernbanegade. De kørte hende også på sygehuset og fulgte hende helt hen til skadestuen.

Det vil ægteparret gerne takke dem for og give en lille erkendtlighed for, og derfor har de efterlyst dem på Facebook Randers.

Det har indtil nu givet over 350 likes og mange positive kommentarer om at folk håber, at Mary får det bedre og finder de tre redningsmænd, der er af anden etnisk herkomst end dansk.

Indtil videre er de ikke fundet.

Overvældet over opmærksomhed

- Men vi håber sådan, at de ringer, siger Jens-Ole Thunbo, der i første omgang skrev efterlysningen på sin egen Facebook-side, indtil han fik et råd om at dele den i den store Randers-gruppe.

- Det har jeg aldrig prøvet før. Men jeg skal da love for, at den blev set, siger han.

Ægteparret er også overvældet over mediernes opmærksomhed.

De har fået en henvendelse fra TV2 Østjylland, og også Go' Aften Danmark vil gerne have dem i studiet, hvis de tre redningsmænd melder sig.

- Ja, der er stor interesse for det, siger Jens-Ole Thunbo, der er 75 år.

Mary Thunbo havde i tirsdags været til træning i Jernbanegade efter en hjerteklap-operation og ville så kort efter klokken 13 lige gå i Lidl for at handle. Men da hun var ved at krydse vejen i et fodgængerfelt, snublede hun og faldt i midten af vejen. Hun slog ansigtet ned i asfalten.

- To bilister, en fra Randerssiden og en fra Viborgsiden, satte hurtigt deres biler på skrå, så trafikken blev stoppet og fik hjulpet hende op. De to fører af bilerne talte sammen om, hvem der havde plads til at køre Mary på skadestuen, så jeg tror, at de må have kendt hinanden. Og så tog der derop med Mary. Hun nåede at ringe til mig, at jeg skulle skynde mig at komme og hente hende, fordi hun skulle på sygehuset, men da jeg mødte op dernede, var hun væk, siger Jens-Ole Thunbo.

Han henvendte sig i Lidl, men her vidste man ikke noget om uheldet. Så tog han selv på sygehuset og fandt sin kone.

Nu håber Mary og Jens-Ole Thunbo bare på, at telefonen snart ringer med det gode budskab: At de tre unge mænd har set efterlysningen. Der kan ringes til Jens-Ole Thunbo på telefonnummer 29 43 81 32.

Mary græder hver gang telefonen ringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce