Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Medarbejder fra legendarisk restaurant åbner pitabar i midtbyen

Randers får sin første pitabar. Arkivfoto: Orla Lund

Medarbejder fra legendarisk restaurant åbner pitabar i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24-årige Jonas Najjar åbner Papas Pita Bar den 30. oktober, hvor der vil være gratis pitabrød og smagsprøver.

Randers: Byen får sin første pitabar, når Papas Pita Bar flytter ind i lokalet i Brødregade 34.

Ejeren af restauranten er 24-årige Jonas Najjar, som har to og et halvt års erfaring med at lave pitaer på den legendariske Jacob's Pitabar (del af Jacob's barBQ) i Aarhus.

Da restauranten lukkede sidste år, besluttede Jonas Najjar at starte sin egen op. Den åbner i Randers mandag den 30. oktober. Maden kan bestilles som take-away, men der bliver også et barbord langs en af væggene, som man kan spise ved.

Nu åbner ny takeaway-restaurant: Fejrer det med gratis sushi

Specielle salater og sundere dressinger

aI pitabrødene vil man kunne få krydret og grillet lam, kylling, oksefilet og lam samt falafel. Fyldet vil desuden bestå af salater og nogle moderne dressinger.

- Det bliver specielle salater, som man normalt ikke finder i salatbarer. Det er blevet moderne at fokusere på mere sunde dressinger frem for klassisk creme fraiche- eller thousand island-dressing, så vi har for eksempel urtedressing og en dressing med tahini, som er en pasta af knuste, malede sesamfrø, siger Jonas Najjar.

Pitaen får en ekstra smørelse, som kan være tzaziki, Man kan vælge at få pitafyldet som en salat, hvis man ikke vil have den klassiske servering i brødet, som efter planene skal være hjemmebagt.

- Til at starte med har jeg en til at bage brødene for mig, men efterfølgende bliver de helt hjemmebagte, siger Jonas Najjar.

Til menuerne kan man desuden få pommes frites eller, hvis man helst vil slippe for friture, ovnbagte kartofler. Dog kommer man ikke udenom dybstegningen, hvis man vil prøve en anderledes tilføjelse, som er pitabarens panerede og friterede broccolibuketter.

Jonas Najjar er i fuld gang med at renovere og istandsætte lokalet på Brødregde 34. mandag den 30. oktober er der åbningsfest fra klokken 11-22 med forskellige tilbud, gratis pita i de første fire timer og smagsprøver.