Menys arvtager: Netto kommer i en ny udgave

Den Netto, der åbner, hvor Meny ligger, bliver med et nyt og forbedret koncept. Foto: Ulrik M. Eriksen

Menys arvtager: Netto kommer i en ny udgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto har lyttet til kunderne og indretter nu i endnu højere grad butikkerne efter deres efterspørgsel, lyder det om den kommende butik på Bredstrupsgade i Randers.

Randers: At Meny forvandles til en Netto på Bredstrupsgade er modtaget ret lunkent af kunderne på sociale medier. Vi har spurgt Salling Group, hvordan de forholder sig til kundernes reaktion på, at der åbner en discountbutik, et sted, hvor der har ligget en butik, som har haft ry for kvalitet på hylderne.

- Den nye Netto, som åbner i Menys tidligere lokaler, har et nyt og forstærket butikskoncept, som mange af vores kunder allerede har taget rigtig godt imod i de byer, hvor vi har åbnet nye butikker. Oplevelsen skal være "Wow, er det her en discountbutik?" uden at vi ændrer på vores grundlæggende idé. Vi skaber fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi har lyttet til vores kunder og indretter nu i endnu højere grad butikkerne efter deres efterspørgsel. Det betyder mere markante frugt- og grøntafdelinger, større udvalg af convenience-varer, som er sunde, og så skal det være nemt at finde rundt i butikken, uanset hvad man leder efter, uddyber landedirektør i Netto Danmark, Brian Seemann Broe, i en mail til Randers Amtsavis.

På nuværende tidspunkt er planen for, hvad der skal ske ikke så detaljeret. Blandt andet ved man ikke, om personalet fra Meny kan overgå til Netto.

- Vi har altid brug for dygtige medarbejdere til Netto, og vi opfordrer derfor også tidligere ansatte i lukkede butikker til at søge job hos os. Vi har i Salling Group en nem løsning, hvor medarbejdere kan oprette en profil og søge jobs på tværs af alle kæder i Salling Group, fortsætter Brian Seemann Broe.

Menys arvtager: Netto kommer i en ny udgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce