Mia er gift med vikingen fra Langå: Jeg er simpelthen så stolt

Mia Flodager og Jonas Flodager Rasmussen var en tur forbi Grenen i sommers, og på billedet her har parrets yngste datter Selma sneget sig med i viklen. Privatfoto

Mia er gift med vikingen fra Langå: Jeg er simpelthen så stolt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af følelser løber gennem kroppen hos Mia Flodager, der er taknemmelig for den kæmpe opbakning, hun og familien nyder efter hendes mands sejr ved det Danske Melodi Grand Prix lørdag aften.

Langå: Udefra ligner det måske ethvert andet normalt hus på Skovlystvej, men indenfor er intet helt, som det plejer at være for Mia Flodager, der som hustru til Jonas Rasmussen, der under kunstnernavnet 'Rasmussen' lørdag aften vandt Dansk Melodi Grand Prix, lige siden har gennemgået hele følelsesregistret.

- Det har været enormt overvældende og med mange følelser, der er gået igennem ens krop, fordi man jo er enormt stolt og rørt over, at det er lykkedes. Samtidig er det også en underligt intens oplevelse at være med i Gigantium og være en del af hele det der presseshow og så komme hjem og stå med to børn og ikke vide, hvornår Jonas monstro kommer hjem til os i Langå igen, fordi der bare er så enormt meget opmærksomhed omkring det, fortæller Mia Flodager.

Ægte viking

At det lykkedes for hendes mand til sidst at stå med sejrstrofæet i hånden, kalder hun i den grad velfortjent.

- Jonas er en af de kunstnere, der har taget det lange stræk og arbejdet sig frem. Han kommer i den her Melodi Grand Prix-kontekst som et ubeskrevet blad, som den brede befolkning ikke kender, og så tager han den bare så sikkert hjem, det synes jeg simpelthen er så flot, og jeg er helt enormt stolt af ham, siger Mia Flodager.

- På en måde er det surrealistisk, men så alligevel ikke. Jeg har hele tiden haft en meget stor tro på Jonas og på sangen, for jeg ved, hvad han kan, og at han er meget professionel i det, han laver, siger hun.

Ifølge hende er vikingetemaet særdeles velvalgt, da det er meget tro mod den person, som Jonas er.

- Jonas er jo en viking, og han er så naturlig i sin fremtoning. Vi har kendt hinanden i ti år, og han har altid haft det store skæg og langt hår fra før, det blev moderne, det er bare sådan, han ser ud, griner Mia Flodager.

Opbakning og varme

Parret er tilflyttere i Langå efter mange år i Aarhus, og byen har taget dem fuldstændig med storm. Den følelse er på ingen måde blevet mindre efter lørdagens sejr.

- Der har været en helt vanvittig opbakning fra Langå, hvor alle mulige mennesker, som vi kun kender perifert eller nærmest ikke engang ved, hvem er, skriver tillykke, siger hun om lokalsamfundet, som hun tillægger meget stor værdi.

- Helt klart, det er jo derfor, man vælger at flytte ud et sted som her, det er jo netop for at være i berøring med hinanden og være i et nærmiljø. Vi har jo i mange år boet i Aarhus, som også er en fantastisk by på mange måder, og hvor man er tæt på kulturlivet og mange oplevelser. Men man kender bare ikke hinanden, selv om man bor i samme opgang, siger Mia Flodager.

Parret kendte på forhånd kun Mias mor og hendes mand, som tilfældigvis havde bosat sig i Langå, og Mia Flodager er overvældet over den varme, de er blevet mødt med.

- Langå er virkelig en by, hvor folk tager varmt imod tilflyttere og det er en kæmpe kvalitet. Vi anbefaler altid byen til alle vores venner. Vi vil så gerne have, at de flytter herud, for her er så smukt og så skønt og med så god en ånd, understreger Mia Flodager.

Mia er gift med vikingen fra Langå: Jeg er simpelthen så stolt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce