Mistanke om skadedyr lukker Kvickly

Kvickly i Randers Storcenter fik søndag kort inden lukketid en henvendelse fra en kunde, der mente at have set en mus i forretningen. Arkivfoto

Mistanke om skadedyr lukker Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varehuset forventer dog allerede at åbne igen tirsdag klokken 8, skriver Kvickly Randers på sin Facebookside.

Randers: Kvicklys kunder kom mandag til at køre forgæves. Varehuset holdt nemlig lukket på grund af mistanke om skadedyr.

- Søndag sidst på dagen fik vi en henvendelse fra en kunde, som mente at have set en mus i vores varehus. Vi reagerede selvfølgelig med det samme ved at lukke varehuset og tilkalde et skadedyrsfirma, fortæller varehuschef Rasmus Smidt Christensen.

Siden da har skadedyrsfirmaet arbejdet på højtryk for at gennemsøge varehuset, og indtil videre er der ikke fundet nogen spor efter mus eller andre skadedyr.

- Der er ikke fundet noget, men vi går med livrem og seler. Så vi holder lukket mandag, så vi kan fortsætte undersøgelserne, og hvis der stadig ikke bliver fundet nogen spor efter skadedyr, åbner vi igen tirsdag morgen. Men vi vil først være fuldstændig sikre, for vi vil naturligvis ikke risikere at have mus rendende rundt og dermed sætte vores fødevaresikkerhed i fare, fastslår varehuschefen.

Kvickly holder sine kunder opdateret om situationen på Facebooksiden "Kvickly Randers".

Her kunne man mandag eftermiddag læse, at Kvickly Randers åbner igen tirsdag klokken 8.

Mistanke om skadedyr lukker Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce