Motorvejen genåbnet efter uheld med fastklemt

Foto: Annelene Petersen

Motorvejen genåbnet efter uheld med fastklemt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et uheld på E45 har spærret motorvejen mellem Randers C og Randers S i sydgående retning

Randers: Vejdirektoratet oplyser, at motorvej E45 er spærret i sydgående retning mellem Randers C og Randers S. Det skyldes et uheld, som involverer flere køretøjer.

Vejdirektoratet oplyser, at man må forvente længere rejsetid resten af formiddagen.

Presseansvarlig hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen oplyser til BT, at der skulle være seks til syv biler i uheldet, og at der er tilkaldt tre ambulancer til stedet. Nogle af bilisterne er ifølge Marianne Morgen teknisk fastklemte, men der skulle ikke være tale om alvorlig personskade.

10.30: Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at der nu er et spor åbent. der er en hastighedsbegrænsning på 20 km/t, og der arbejdes stadig på stedet.

Ulykken skete ved afkørsel 40

En fastklemt

10.45: Indsatsleder ved Beredskab og Sikkerhed Randers, Christian Nøddelund, kan efter en times arbejde på ulykkesstedet begynde at se en ende på indsatsen.

- Vi er færdige herude omkring klokken 11. Vi havde en fastklemt person, som vi har hjulpet ud. Personen skulle være stabil, fortæller han og afslører, at det er svært at holde overblik over situationen.

- Ulykken strækker sig over et par hundrede meter, og bilerne holder i klumper. Der er omkring syv til otte biler i ulykken, men nogen har bare fået en lille bule, så det er svært at vurdere antallet af biler lige nu.

11.00: Motorvejen er igen åbnet efter at have været lukket i halvanden time.

Motorvejen genåbnet efter uheld med fastklemt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce