Multi-Tek bygger stort

Randers-virksomheden Muliti-Tek, der producerer ståldøre, rejser i disse dage spærene på sit nybyggeri, der kommer til at koste omkring 17 millioner kroner. Foto: Multi-ek

Multi-Tek bygger stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye produktionshaller og ny administration for 17 millioner kroner på vej

RANDERS: Virksomheden Multi-Tek på Holger Danskes Vej er i fuld gang med at forny sig for omkring 17 millioner kroner. Lige nu rejser nye spær sig over nybyggeriet, der både kommer til at rumme produktionshaller, administration og velfærdsfaciliteter.

- En del af vores bygninger var temmelig slidte, og vi har i flere år overvejet et nybyggeri, fortæller direktør Lars Torp Jensen.

Nybyggeriet kommer til at brede sig over 3500 nye Multi-Tek-kvadratmeter, blandt andet en kæmpemæssig hal, der bliver delt op i to separate haller - men i samme ombæring vil virksomheden skaffe sig af med en del af den gamle bygningsmasse.

- Og lige nu har vi ingen planer om at skulle have nye varer på hylderne - ligesom vi heller ikke regner med at skulle beskæftige flere medarbejdere hos Multi-Tek. Men på længere sigt er det klart, at så stor en udvidelse gerne skal følges af en udvidelse af vores virksomhed. Vi vil ikke være tilfredse med at opretholde status quo, siger Lars Torp Jensen.

Multi-Tek producerer ståldøre og -porte.

På længere sigt er det klart, at så stor en udvidelse gerne skal følges af en udvidelse af vores virksomhed. Vi vil ikke være tilfredse med at opretholde status quo
Lars Torp Jensen, direktør for Multi-Tek

Multi-Tek bygger stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce