Mystisk sag i retten: Kvinde skjulte haglgevær og patroner

Kvinden er sigtet for at være i besiddelse af et haglgevær og tre patroner. Arkivfoto: Michael Bager

Mystisk sag i retten: Kvinde skjulte haglgevær og patroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge anklagemyndigheden fik kvinden onsdag aften overdraget både gevær og patroner af en mand.

Randers: Iført joggingtøj og med sit lange, lidt fedtede, hår samlet i en hestehale, blev en 31-årig kvinde fra Randers torsdag klokken 11.15 af to betjente ført ind i en retssal i Randers.

Kvinden, som er sigtet for at være i besiddelse af et haglgevær og tre patroner, virkede lettere konfus. Blandt andet kunne hun ikke huske, hvornår hun var blevet anholdt. Da hun havde taget plads på stolen midt i lokalet, kunne dommeren dog fortælle hende, at det skete ved 21.30-tiden onsdag aften.

Derefter forklarede anklageren, at kvinden onsdag aften fik overdraget et haglgevær og patroner af en mand, og at hun kort derefter blev anholdt.

Til det sagde kvindens forsvarer, at hun erklærer sig delvist uskyldig, da hun har en god forklaring, og at der - med forsvarerens egne ord- er tale om noget "roderi".

Hvilket "roderi" kvinden er havnet i, og om manden, der overdragede våbnet til hende, allerede havde brugt det til en forbrydelse, eller om det var meningen, kvinden selv skulle bruge våbnet, vil anklagemyndigheden dog ikke afsløre over for pressen. Anklageren bad derfor om dørlukning, hvilket dommeren accepterede med henvisning til, at der kan være andre involverede i sagen, samt at der er vidner, der skal genafhøres, og at deres forklaringer kan blive påvirket, hvis der kommer oplysninger om sagen ud i pressen. Amtsavisens udsendte måtte derfor forlade retssalen.

Kvinden er sigtet efter paragraf 192a, der omhandler våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Kvinden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Mystisk sag i retten: Kvinde skjulte haglgevær og patroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce