Norevent stormer fremad: Udvider til tredobbelt størrelse

Da Kevin Pindstrup Nielsen i 2014 startede Norevent, var han kun 24 år. Alligevel kom han med stor erfaring fra branchen. Blandt andet fra en stilling som kok og souschef på Fladbro Kro og en lignende stilling på Kählers restaurant i Tivoli i København. Foto: Jesper Rais

Norevent stormer fremad: Udvider til tredobbelt størrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kevin Pindstrup Nielsen startede i 2014 gourmet-cateringfirmaet Norevent, og siden da er det kun gået én vej: Fremad.

Randers: Det går godt for den randrusianske kok Kevin Pindstrup Nielsen. Rigtig godt, endda.

For fire år siden besluttede han at flytte hjem til sine forældre i Hornbæk for at satse al sin tid og alle sine penge på at realisere sin drøm: At åbne sit eget cateringfirma med nordisk gourmetmad. Et cateringfirma, der skulle skille sig ud fra de mange leverandører af suppe, steg, is-konceptet. Og et cateringfirma, der med inspiration fra blandt andet restaurant Noma i København skulle tilbyde mad af særlige råvarer, som ikke just er at finde i det lokale supermarked - blandt andet særlige bær, svampe og urter, som Kevin Pindstrup Nielsen selv finder i naturen.

Efter diverse kurser i iværksætteri, en ordentlig spandfuld maling og lidt hamren og banken, kunne den dengang 24-årige kok i slutningen af 2014 for første gang slå dørene op til Norevent på Nyvangsvej i det nordlige Randers. Og så gik det ellers stærkt.

Ansættelse og nye lokaler

Allerede efter få måneder var antallet af kunder stødt stigende, og det har det været lige siden.

- Jeg var meget optimistisk, da jeg startede konceptet tilbage i 2014, men jeg havde alligevel aldrig turde håbe på, at eventyret ville blomstre sådan, fortæller Kevin Pindstrup Nielsen, som især har nydt godt af mund-til-mund-reklame fra sine kunder. Rigtig mange af dem, der lægger ordrer hos den unge gourmetkok, har nemlig smagt hans mad ved et tidligere arrangement eller fået den anbefalet af venner eller bekendte.

- Jo flere arrangementer, jeg leverer mad til, des flere nye kunder får jeg efterfølgende, konstaterer han og tilføjer, at især denne sommer har været travl. Ikke mindst med en lang række bestillinger af bryllupsmenuer til brudepar i både Randers og resten af landet.

Med det stigende antal ordrer kan Kevin Pindstrup Nielsen ikke længere klare opgaven selv, og han har derfor ansat en caterelev. Derudover regner han med snart at kunne hyre en kok. Men først og fremmest skal han have flyttet Norevent fra den gamle slagterforretning på Nyvangsvej til nogle større lokaler med et større køkken.

- Jeg har været utrolig glad og tilfreds med mit lille køkken på Nyvangsvej, hvor jeg har mange gode minder, men vi er ved at vokse ud af køkkenet - og skal vi fortsat vækste, er det nødvendigt med større og bedre faciliteter, siger han og tilføjer, at han allerede har et nyt lokale i kikkerten.

- Hvis alt går som forventet, åbner Norevent i et tre gange så stort lokale på Alsikevej inden årets udgang, afslører han.

Flere nye tiltag

Den ekstra plads skal Kevin Pindstrup Nielsen nok få brug for. Det, der startede som et gourmet-cateringfirma har nemlig udviklet sig til at være meget mere.

Siden åbningen i 2014 har den ambitiøst kok sparket flere nye tiltag i gang. Udover at tilbyde catering ved større arrangementer, er han også begyndt at tilbyde takeaway-tapas, som kan bestilles ned til to kuverter.

Han har indført konceptet "Private dining", hvor man kan hyre ham til at troppe op ved ens arrangement og tilberede, anrette og servere maden, og hvor han først forlader stedet, når alt er spist, og køkkenet er ryddet op.

Han tilbyder såkaldte "gastrokurser", hvor alt fra private madklubber til virksomheder kan komme og prøve kræfter med tilberedning af gourmetmad.

Han har skabt et stærkt samarbejde med flere lokale virksomheder. Blandt andet det prestigefyldte "Cold Hand Winery", der et par gange om ugen har forskellige vinarrangementer, som Norevent leverer maden til.

Senest har Kevin Pindstrup Nielsen givet Norevent en lillesøster ved navn "Nortable". Et firma, der gør det muligt for Norevents kunder også at leje eksklusivt service samt betale sig fra borddækningen.

Derudover har Kevin Pindstrup Nielsen stor succes med sine lejlighedsvise pop up-restauranter, som dette efterår også byder på to af. Den første, og mest eksklusive, finder sted i Randers FCs lokaler i uge 37, mens den anden finder sted på Tøjhushavevej i forbindelse med "Gastro Week" til oktober. Læs mere om de kommende pop up-restauranter på amtsavisen.dk.

Norevent stormer fremad: Udvider til tredobbelt størrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce