Ny café og kæmpe udvidelse: Café K stormer fremad

Søren Schack Hansen ejer Café K sammen med hustruen Birgitte Schack Hansen. Foto: Richard Sylvestersen

Ny café og kæmpe udvidelse: Café K stormer fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den populære café i Storegade reklamerer i øjeblikket med, at ejernes 10 års jubilæum vil blive fejret med burgermenuer til kun 10 kroner. Men det er bestemt ikke den eneste måde, jubilæet og caféens bragende succes vil blive fejret på. Der er både en kæmpe udvidelse, en ny café og nyansættelser på vej.

Randers: Da ægteparret Søren og Birgitte Schack Hansen 1. januar 2009 overtog Café K, var det en beskeden café med lav omsætning. Men på få år lykkedes det ejerparret at få vendt skuden og gjort den til en gazellevirksomhed i rivende udvikling. Caféen er vokset støt, og de seneste år er to nye caféer i henholdsvis Aarhus og Silkeborg kommet til.

Nu kan parret fejre 10 års jubilæum i det, der snart kan betegnes som en cafékæde, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

- Der er endnu en stor udvidelse på vej i Randers, afslører Søren Schack Hansen.

- Vi overtager nogle nye lokaler i Storegade midt i februar, hvor vi går i gang med at bygge om, og vi forventer at være klar til åbning en måned senere, fortsætter restauratøren, som dog endnu ikke vil løfte sløret for, hvilke lokaler, der er tale om.

Udvidelsen sker efter, at caféen i længere tid har lidt under pladsmangel.

- Vi oplever fortsat stor fremdrift, og det betyder, at vores køkken har været under alvorligt pres på det sidste. Med udvidelsen får vi mulighed for at bygge et splinternyt og moderne køkken på 100 kvadratmeter, forklarer Søren Schack Hansen og tilføjer, at ombygningen også vil føre 30-40 ekstra siddepladser med sig. Derudover betyder den ekstra plads, at caféen kan tage imod tre private selskaber af gangen, hvoraf det ene selskabslokale kommer til at kunne rumme 80-100 personer.

- Med alt det her skal vi selvfølgelig også have ansat flere medarbejdere. Jeg regner med, at vi får brug for tre-fem ekstra fuldtidsansatte, fortæller han.

Med alt det her skal vi selvfølgelig også have ansat flere medarbejdere. Jeg regner med, at vi får brug for tre-fem ekstra fuldtidsansatte.
Søren Schack Hansen, ejer
Siden ejerparret overtog caféen for ti år siden, er det kun gået én vej: Fremad. Foto: Richard Sylvestersen
Siden ejerparret overtog caféen for ti år siden, er det kun gået én vej: Fremad. Foto: Richard Sylvestersen

Koncerter og dansegulv

Søren Schack Hansen understreger, at cafédriften fortsat vil være det primære fokus. Men udvidelsen betyder dog også, at Café K fremover kan byde på andet end mad og drikke.

- På weekendaftener bliver caféen forvandlet til et feststed. Der bliver dansegulv og musik, ligesom på de andre diskoteker. Derudover kommer vi til at arrangere en del koncerter, standup og lignende. Det bliver selvfølgelig ikke koncerter på niveau med dem, Værket kan præstere. Men nærmere intimkoncerter med plads til omkring 80 mennesker, vurderer ejeren, som regner med, at første koncert vil løbe af stablen omkring 1. april i forbindelse med en stor åbningsfest.

- I forbindelse med indvielsen af vores nye lokaler vil vi også invitere samarbejdspartnere og venner af huset til en stor reception eller fest, tilføjer han.

Inden det kommer så vidt, står den dog på en helt anden slags fejring af jubilæet. Som en lille gimmick har ejerparret nemlig valgt, at caféens populære burgermenu 2. januar vil blive solgt for kun 10 kroner.

- Vi kommer uden tvivl til at tabe en del penge den dag. Men jeg tror, det bliver en sjov dag, som giver folk noget at snakke om og huske. Det er en anderledes måde at markere jubilæet på, forklarer Søren Shack Hansen med et lille grin. Han lægger heller ikke skjul på, at det uden tvivl bliver en dag, hvor personalet kommer til at løbe ekstra stærkt.

- Jeg tror, det bliver helt vildt. Drømmescenariet er en sjov dag, hvor der er kø fra start til slut, siger han.

De bemærkelsesværdige fejringer i Randers er dog ikke alt, ejerparret går og pusler med. Lige nu er de også ved at finde lokaler til deres fjerde Café K.

- Den kommer til at ligge i Horsens, og vi regner med, at den åbner i starten af 2019. Vi er i fuld gang med at kigge på lokaler nu, afslører Søren Schack Hansen.

Ny café og kæmpe udvidelse: Café K stormer fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce