Ny hobbyforretning i Østergade

1. december rykker en ny forretning med hobbyartikler ind i lokalerne i ­Østergade ­efter Køsters Motorboghandel. Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen

Ny hobbyforretning i Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ægtepar fra Uggelhuse vil rykke deres nethandel ind i det tidligere Køsters Motorboghandel i Randers.

Fra 1. december kommer der igen liv i lokalerne i Østergade 9 i Randers, hvor tidligere Køsters Motorboghandel havde forretning. Det er ægteparret Pia Nielsen og Jesper Laursen, som rykker ind med deres hobbyartikler.

De har firmaet JP Hobby, som de hidtil har drevet på fritidsbasis fra deres gamle vaskehus i Uggelhuse som hovedsagelig net-butik.

Ægteparret er begge 45 år og vil nu se, om de kan leve af deres hidtidige fyraftensforretning, fortæller Jesper Laursen.

Leve af hobby

»Jeg er lige blevet ledig som autoophugger og chauffør, så vi besluttede, at vi ville prøve og se, om vi kan komme til at leve af vores hobbyartikler, som vi har arbejdet med i fem år,« siger han.

»Vi er efterhånden blevet godt kendt af mange og har mange kunder både på nettet og fra de steder, hvor vi kommer med vore varer på kræmmermarkeder og lignende arrangementer rundt omkring.«

På parrets hjemmeside JP Hobby fortæller de kunderne, hvor de kommer med deres varer hvornår og til hvilke arrangementer.

»Så folk kender os, de ved, hvor vi er. Det er navnlig ældre mennesker, som køber vores hobbyartikler.«

Tilfældighed

Det er en ren tilfældighed, at det bliver den tidligere motorboghandel i Østergade, som de nu lejer sig ind i.

»Pia og jeg var taget til Randers for at se, om vi kunne finde en butik. Vi havde set, at der var en mulighed et sted i Østergade. Undervejs gennem gaden så vi til vores overraskelse, at den tidligere motorboghandel var til leje. Lokalerne så fine ud, så vi kontaktede ejeren, og så var det afgjort,« fortæller Jesper Laursen.

»Nu tager vi chancen med butik i Randers. Mange kender os, og mange kender Køsters Motorboghandel, så det ser fint ud,« siger Jesper Laursen.

Lukker i Uggelhuse

Ægteparret vil fortsætte med at komme rundt til markederne med deres varer, også som et grundlag for den nye butik i Østergade.

»Så nu lukker vi i Uggelhuse.«

Parret har via netforretningen mange kunder fra andre dele af landet.

»Der kommer folk helt fra Frederikshavn til Uggelhuse for at købe hos os. Vi har også fortalt på Facebook, at vi åbner butik i Randers, og det har givet mange positive reaktioner,« siger Jesper Laursen.

JP Hobby handler med alt fra festkort, papir, glansbilleder, perleplader, samlesæt og redskaber til papirarbejde.

»Mange glæder sig allerede over, at der nu kommer en forretning med den slags artikler i Randers«, siger Jesper Laursen.

Ny hobbyforretning i Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce