Ny lokalplan på plads: - Nu kan Langå komme til at skinne endnu mere

Iben Sønderup (S)

Ny lokalplan på plads: - Nu kan Langå komme til at skinne endnu mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGÅ: Byrådet i Randers vedtog mandag en omfattende lokalplan for bymidten i Langå. Og den nye lokalplan hilses meget velkommen af Langå-borger og byrådsmedlem Lars Søgaard (V).

- Med den nye lokalplan kommer vi til at sikre, at Langå fremover kan skinne endnu mere, siger han.

- Planen blåstempler det face lift, Langå allerede er i gang med. Blandt andet sikres en stibro i forlængelse af broen ved Langå Station - plus den kommende cykelsti. Ligesom planen understøtter arbejdet med at gøre Bredgade endnu mere attraktiv.

Yderligere nævner Lars Søgaard, at planen udstikker retningslinier for byparken og Langås Kulturhus. Og at lokalplanen sikrer, at de kulturelle aktiviteter, der allerede er etableret på Station K, også vil få plads fremover.

- Hidtil har Station K fungeret som en forsøgsordning, fortæller han.

Den nye lokalplan vil også erstatte forskellige tidligere lokalplaner for bymidten. Lokalplaner, som Lars Søgaard fortæller reelt stritter i hver sin retning.

- Til frustration for de planlæggere, der skal arbejde med Langå. Den nye lokalplan vil garantere, at vi kan fortsætte den positive udvikling, der allerede er på vej i Langå.

Planen blåstempler det face lift, Langå allerede er i gang med
Lars Søgaard, Langåborger og byrådsmedlem (V)
Lars Søgaard (V)
Lars Søgaard (V)

Søgard og Sønderup

Lars Søgaard har sammen med byrådskollega og med-angåborger Iben Sønderup - henholdsvis fra Venstre og Socialdemokratiet - været meget engageret i den nye lokalplan for byen.

- Jeg synes, det er meget tilfredsstillende, at de formelle rammer nu er på plads for den proces, som nu har stået på i flere år. En lang række borgere i Langå har bidraget med deres faglighed og kreativitet, og deres kvalificerede input har bevirket, at vi har fået de mange gode projekter i byen, siger Iben Sønderup.

- Jeg er glad for at vi er kommet dertil, hvor vi får planlægningsgrundlaget på plads, således at den længe ventede områdefornyelse endelig kan føres ud i livet. Der sker rigtigt meget spændende i Langå for øjeblikket, og denne lokalplan skal være med til at understøtte den udvikling, byen oplever for tiden, siger Lars Søgaard.

Området for lokalplan 663 for langå bymidte:
Området for lokalplan 663 for langå bymidte: "Nu har vi rammerne for en fortsat positiv udvikling i Langå," siger byrådsmedlem Lars Søgaard.

Ny lokalplan på plads: - Nu kan Langå komme til at skinne endnu mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce