Nyåbnet legetøjsbutik sælger også krydstogtsrejser

Joan Bilenberg er klar til at tage imod voksne og ikke mindst børn i Onkels Legehus i Slotscenteret. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Nyåbnet legetøjsbutik sælger også krydstogtsrejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nyåbnede legetøjsbutik i Slotscentret har et legehjørne, hvor alle forbipasserende er velkomne til at gøre rast, og hvor de voksne kan få en kop kaffe eller te, mens ungerne leger. Og man kan såmænd også købe sig en rejse.

Randers: Onkels Legehus, som fredag åbnede i Slotscentret, er ved første øjekast en ganske almindelig legetøjsbutik. Men kigger man indenfor, vil man opdage, at der er tale om andet og mere end blot et salgsted for dukker, biler og byggeklodser.

Det er også stedet, hvor fortravlede forældre eller dagplejemødre lige kan få sig et hvil og en kop kaffe, mens ungerne hygger sig i legehjørnet i den bagerste ende af butikken. Og har man helt små børn med, byder Onkels Legehus også på et puslerum, hvor der altid ligger gratis bleer til fri afbenyttelse. Kaffen og teen koster i øvrigt heller ikke noget.

- Og her er ingen købetvang. Alle, som kommer forbi med deres børn, er velkomne til at kigge ind, få sig en kop kaffe eller te og slappe af, mens børnene leger, siger indehaver Joan Bilenberg.

Hun håber med sin nye butik at bidrage til mere liv i ikke bare Slotscentret, men i hele midtbyen, for som hun siger:

- Sådan et legehjørne, hvor de voksne også kan sidde og slappe lidt af, kan man finde i alle butikscentre, men ikke herinde i byen.

Og behov for at slappe af kan man også få, når man shopper i middelalderbyens gamle gader.

Rejsebureau

Åbningsweekenden bød naturligvis på gode tilbud. Således var der 25 procent rabat på samtlige varer i butikken, men også fremover kan man forvente at støde på attraktive tilbud i butikken. Første lørdag i hver måned vil der dels være tilbud på udvalgte varer, dels underholdning af forskellig slags.

Disse lørdage kan man endvidere - ved at købe et stykke legetøj - bidrage til en eller anden form for velgørenhed, idet 10 procent af omsætningen går til skiftende velgørende organisationer. Første gang, i dag lørdag 7. april, er det således hospitalsklovnene, der blev tilgodeset.

Onkels Legehus har også fra starten fået sit eget suttetræ, hvor de små, som er blevet større, kan tage afsked med deres første lille last. Fra loftet hænger en stor gren, som fra starten bærer to sutter. De har tilhørt Tante og Onkel alias Joan Bilberg og hendes mand Frands Waldeck, som også dagligt vil være at finde i butikken. Dog ikke primært som legetøjssælger.

I et lille hjørne af butikken har man nemlig indrettet en fysisk udgave af familiens anden virksomhed, rejsebureauet Travel Tours, som hidtil kun har eksisteret på internettet, og det er her, Onkel Frands først og fremmest vil virke. Hos Travel Tours kan man både købe charterrejser, busrejser og krydstogt.

Nyåbnet legetøjsbutik sælger også krydstogtsrejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce