Nye p-pladser til cykler i Randers midtby

Der er lavet 40 nye p-pladser til cykler i centrum af Randers på Rådhustorvet. Til foråret kan cyklisterne se frem til at få endnu flere cykelstativer. Foto: PR

Nye p-pladser til cykler i Randers midtby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cykelby fejrede torsdag 40 nye p-pladser til cykler på Rådhustorvet.

Randers: Randers Kommune har lavet 40 nye p-pladser til cykler i centrum af Randers.

Det skal gøre det lettere for borgerne at cykle til shopping, og de nye cykelstativer blev fejret af Randers Cykelby forleden på Rådhustorvet. Her delte cykelambassadør Jørgen Schmidt sadelovertræk ud til cyklister.

- De nye stativer gør det hurtigere og nemmere at parkere cyklen tæt på butikkerne i stedet for at bruge tid på at finde en p-plads til bilen. Jeg håber, at de nye stativer får flere til at springe i sadlen til indkøb, siger Jørgen Schmidt.

Cykelstativerne er et led i cykelprojektet "Cykling i Byen og adgang til naturen", der skal få flere borgere til at vælge et tohjulet transportmiddel.

På Rådhustorvet er de oprindelige cykelparkeringspladser blevet delt op i flere mindre p-områder.

- Randers Kommune arbejder sammen med Cityforeningen og de erhvervsdrivende på at skabe bedre byrum, hvor det er rart at opholde sig og let at komme omkring. Vi har derfor flyttet p-pladserne til cykler på torvet ud, så de passer bedre ind i de åbne og fleksible byrum. I Torvegade arbejder vi også på en ny løsning til parkering af cykler, siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

I foråret 2019 laver kommunen yderligere 30-40 p-pladser til cykler i midtbyen. Hvor er endnu ikke besluttet.

- Jeg vil gerne opfordre borgerne til at maile til Randers Cykelby, hvis de har idéer til, hvor vi skal etablere nye cykelstativer, siger Birgit Berggrein.

Nye p-pladser til cykler i Randers midtby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce