Nyuddannet osteopat er klar til at tage fat på randrusianerne

Tomas Larsen er levet uddannet ved European School of Osteopathy i Maidstone i Sydøstengland. Privatfoto

Nyuddannet osteopat er klar til at tage fat på randrusianerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Osteopatien tager fat, hvor fysioterapien og kiropraktikken slipper. Tomas Larsen fra Thomsen Fysioterapi & Osteopati har netop modtaget sin autorisation som osteopat.

Randers: Tomas Larsen, der sammen med fysioterapeut Finn Thomsen ejer Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade, har brugt noget af sommeren på European School of Osteopathy i England for blandt andet at modtage beviset på sin uddannelse og autorisation.

Han er den første autoriserede osteopat D.O. (diplomuddannet osteopat) i Randers.

- Jeg er stolt og glad for at være pioner i forhold til at bringe dette fantastiske behandlingskoncept til Randers, lyder det i en pressemeddelelse fra Tomas Larsen, der som osteopat også mestrer de samme behandlingsteknikker, som en kiropraktor og fysioterapeut bruger. Osteopaten behandler dog alle systemer i kroppen og ikke kun led og muskler. Der benyttes mange forskellige teknikker, så som manipulation, mobilisering, muscle energy techniques og kraniosakralterapi.

Flere af slagsen er på vej

Uddannelsen til autoriseret osteopat tager i alt fire år European School of Osteopathy i England.

- Og er læst op samtidig med, at jeg har haft min daglige praksis og arbejdsdag på klinikken på Toldbodgade. Det har været hårdt men samtidig meget spændende. Og jeg glæder mig til at kunne give noget tilbage til vores patienter, siger Tomas Larsen.

I Toldbodgade glæder kompagnon Finn Thomsen sig over Tomas' uddannelse.

- Tomas er en af Østjyllands allerbedste manuelle behandlere og giver klinikken og vore patienter nogle åbenlyse behandlingsmæssige fordele, fortæller Finn Thomsen.

Den osteopatiske afdeling i Toldbodgade vil vokse i fremtiden. Fem andre osteopatstuderende er nemlig i gang med deres uddannelse.

Nyuddannet osteopat er klar til at tage fat på randrusianerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce