Officielt: Her er det første arrangement i Hal 4

I 2020 skal den nye multiarena danne ramme for de nordiske mesterskaber i junior teamgym. Arkivfoto: Annelene Petersen

Officielt: Her er det første arrangement i Hal 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikstævnet Nordisk Mesterskab med 350 deltagere fra hele Norden bliver i 2020 det første internationale event, som vil blive afholdt i byens kommende multiarena.

Randers: Den kommende multiarena har fået sit første arrangement. Det står klart, efter at GymDanmark netop har landet en aftale med den lokale gymnastikforening RgF om afholdelsen af Junior Nordisk Mesterskab i TeamGym i april 2020.

Nordisk Mesterskab er en konkurrence med op mod 350 deltagere fra hele Norden, og der er lagt op til en storstilet event med stor publikumsinteresse. Derfor var det også en begejstret forretningsfører i RgF, som kunne offentliggøre nyheden.

- Vi er kendt for at gøre tingene lidt anderledes og skubbe til standarderne, og det vil vi helt sikkert også gøre denne gang, siger Torben Kjeldsen, der glæder sig til at byde sportseliten velkommen i de nye rammer i Arena Randers.

Første af flere events

Nordisk Mesterskab bliver det første internationale gymnastikevent i byens nye multiarena, og begejstringen er derfor også stor hos direktøren i Arena Randers.

- Vi har hænderne oppe over hovedet og glæder os rigtig meget til samarbejdet, som vi glæder os til at lægge rammer til - og specielt lægge rammer til det med den nye multiarena som én af grundstenene i mesterskabet, siger Gitte Nørgaard.

Hos Randers Eventsekretariat ser også eventchef Mette Bertelsen frem til mesterskabet.

- Det ligger godt i tråd med de events, vi ellers arbejder med. I Randers har vi et helt særligt fokus på sport og idræt, og vi vil gerne have flere store sportsevents til glæde for både borgere og gæster i byen, siger hun.

Officielt: Her er det første arrangement i Hal 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce