Omann: Verdo hæver ikke varmeprisen

Verdo har ingen planer om at hæve prisen på fjernvarme. Arkivfoto: Lars Rasborg

Omann: Verdo hæver ikke varmeprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsesformand Claus Omann Jensen gentager, at de aktuelle planer tværtimod går ud på - ligesom de to foregående år - at sænke prisen yderligere. Og at der absolut ingen planer er om at hæve prisen.

Randers: At dømme efter kommentarerne såvel på amtsavisen.dk som på facebook til artiklen om Verdos ansøgning om tilladelse til at forrente sin indskudskapital, har mange åbenbart forstået, at nu hæver Verdo prisen på fjernvarme.

Det er imidlertid ikke tilfældet, hvilket også fremgår af artiklen.

- Der er absolut ingen planer om at hæve prisen. Tværtimod har vi to år i træk sænket prisen, og vi gør det også igen pr. 1. januar 2018, understreger bestyrelsesformand Claus Omann Jensen.

Samme melding kommer fra kommunikationsspecialist hos Verdo Nils Johansen, som ligeledes afviser, at der skulle være nogen som helst planer om at hæve prisen.

Som vi også skrev i torsdagsudgaven af Randers Amtsavis, har Verdo derimod - i lighed med en række andre forsyningsselskaber - søgt om tilladelse til at forrente sin indskudskapital med et ikke nærmere fastsat beløb. Får Verdo denne tilladelse, er det grønt lys til at lægge det af Energitilsynet godkendte beløb på varmetaksterne over en nærmere aftalt periode.

En tilladelse er imidlertid ikke ensbetydende med, at Verdo også vil gøre det. Og hvis man vælger at lægge det på varmetaksterne, behøver det heller ikke nødvendigvis at betyde, at varmetaksten faktisk stiger. Den endelig pris på varmen er nemlig sammensat af mange forskellige elementer.

Omann: Verdo hæver ikke varmeprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce