Oust Mølleskolen får ny leder

Charlotte Rosenberg Simonsen har lang erfaring som både lærer, viceskoleleder og fagpilot. Pressebillede

Oust Mølleskolen får ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Charlotte Rosenberg Simonsen kommer fra en stilling som viceskoleleder på Hornslet Skole.

Charlotte Rosenberg Simonsen er netop ansat som skoleleder Oust Mølleskolen. Hun starter 1. januar og kommer fra en stilling som viceskoleleder på Hornslet Skole. Charlotte Rosenberg Simonsen er 44 år og har lang erfaring som både lærer, viceskoleleder og fagpilot.

- Charlotte Rosenberg Simonsen har en lang erfaring og netop de rette kompetencer i forhold til at drive Oust Mølleskolen videre. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi kan byde hende velkommen i Randers Kommune både som leder Oust Mølleskolen og i den samlede gruppe af skoleledere, siger Henrik Johansen, skolechef, Randers Kommune.

Efter endt læreruddannelse i 2000 blev Charlotte Rosenberg Simonsen ansat på Firkløverskolen i Mørke, hvor hun arbejdede i 16 år. I to af årene også var fagpilot i Randers Kommune. I 2016 blev hun ansat som viceskoleleder på Hornslet Skole. Privat bor hun med sin mand og to sønner, et par hunde og tre heste på et nedlagt landbrug i Hadbjerg ved Hadsten.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg har fået jobbet. Oust Mølleskolen er netop en skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor det tværfaglige samarbejde bliver til fællesfagligt samarbejde, og hvor der er fokus på det tætte forældresamarbejde. Jeg glæder mig meget til at starte og møde det dygtige personale, forældre og elever, siger Charlotte Rosenberg Simonsen.

Oust Mølleskolen har 30 elever og har siden 1989 været heldagsskole for Randers Kommune og fra marts 2009 også kommunens familieskole. Skolen har børn i alderen seks til tolv år, som har adfærdsmæssige eller psykiske vanskeligheder eller ikke trives i en almindelig skolesammenhæng.

Oust Mølleskolen får ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce