Paderup-lektor fik endnu en pris

Thomas Skadhede og medforfatter Bjarke Andreasen ved prisoverrækkelsen i Bellacentret. Foto: PR

Paderup-lektor fik endnu en pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Skadhede fra Paderup Gymnasium er for anden gang blev hædret for sit undervisningsmateriale.

Randers: Lektor Thomas Skadhede fra Paderup Gymnasium fik torsdag 14. marts Undervisningsmiddelprisen 2019 for det digitale undervisningsmateriale "Yubio Idræt C+B", der er beregnet til idrætsundervisning på ungdomsuddannelserne.

Prisen gives til et nyt undervisningsmiddel af bemærkelsesværdig høj kvalitet, som kan engagere, samtidig med at det er fagligt velfunderet.

"Yubio Idræt C+B" er et stort ressourceværk for lærere og elever på langt over 1.000 sider.

Thomas Skadhede er ansvarshavende redaktør og primus motor i projektet, men mange andre fagpersoner har bidraget væsentligt til det store værk.

Fejres med fest

Thomas Skadhede modtog prisen sammen med en af sine medforfattere, Bjarke Andreasen. Prisen blev overrakt af formand for Rådet for Børns Læring, Charlotte Rønhof, ved Danmarks Læringsfestival i Bellacentret.

Det er anden gang, at Thomas Skadhede høster en pris for sine undervisningsmaterialer. For to år siden modtog han Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris 2017 som anerkendelse af hans undervisningsmateriale til biologi (og bioteknologi).

Præmiesummen er på 43.333 kroner, der blandt andet skal bruges til at holde en stor fest for de mange, der har bidraget med deres viden til bogen. Bliver der penge tilovers, skal der eventuelt også reklameres for bogen på anden vis end blot mund til mund-metoden.

Paderup-lektor fik endnu en pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce