Politiet efterlyser mand på rød scooter: Kører rundt og tilbyder piger penge for sex

15-årige Kimmie Dehn Møller blev antastet af en ældre mand, som tilbød hende penge for sex. Foto: Annelene Petersen

Politiet efterlyser mand på rød scooter: Kører rundt og tilbyder piger penge for sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østjyllands Politi har de seneste uger fået to anmeldelser om en mand, som kører rundt i området ved Mariagervej og Vestervold og tilbyder piger og unge kvinder penge for sex.

Randers: En helt almindelig gåtur med hunden tog mandag 29. oktober ved 14-tiden en ubehagelig drejning for 15-årige Kimmie Dehn Møller.

- Jeg gik tur med min hund, mens jeg røg en cigaret. Da jeg var omkring skulpturen "Hundelorten", blev jeg stoppet af en gammel mand, som sagde, at jeg var heldig, jeg godt må ryge. Jeg rynkede bare panden og sagde ja, hvorefter han begyndte at snakke med min hund. Det tænkte jeg ikke rigtig over, for det er der mange, der gør, fortæller hun.

Men inden hun vidste af det, havde samtalen taget en underlig drejning.

- Han begyndte snakke om, at den massør, han skulle have været hos, havde aflyst. Og derefter spurgte han, om jeg havde lyst til at få en burger med ham, forklarer hun.

Hun takkede dog nej til tilbuddet om mad, hvorefter manden begyndte at mumle om et sted, han ikke kunne finde.

- Jeg troede, han talte om et spisested, så jeg fortalte ham, hvor han kunne finde et pizzeria og en burgerbar. Men så sagde han, at han ledte efter et sted, hvor han kunne få massage af unge piger, forklarer hun.

På det tidspunkt havde Kimmie Dehn Møller ikke gennemskuet, hvilken type massage, manden hentydede til. Så hun forklarede ham, hvor han kunne finde den uskyldige type massør, hun havde i tankerne.

- Men så spurgte han, om jeg ikke tilfældigvis stod og manglede 1000 kroner, for så kunne jeg jo hjælpe ham. Og så opfattede jeg med det samme, hvad han mente, og skyndte mig at gå, siger hun.

Kimmie Dehn Møller gik direkte hjem til sin mor, som straks anmeldte episoden til politiet.

Epiosden fandt sted her ved skulpturen
Epiosden fandt sted her ved skulpturen "Hundelorten" i centrum af Randers. Foto: Annelene Petersen

Ikke første gang

Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, bekræfter over for Randers Amtsavis, at episoden er politianmeldt. Og han fortæller desuden om en lignende episode.

- Vi fik mandag 15. oktober en lignende anmeldelse, og der er sandsynligvis tale om samme mand. Der var det en 21-årig kvinde, som blev stoppet på Mariagervej og spurgt, om hun ville tjene 1000 kroner på at gå med ham i solarium, fortæller han.

Spørgsmålet er dog, om manden bryder loven ved at tilbyde tilfældigt forbipasserende penge for sex.

- Der kan muligvis være tale om blufærdighedskrænkelse, men det kommer an på de konkrete forhold. Under alle omstændigheder spreder han usikkerhed, og derfor vil vi gerne i kontakt med ham, og så vil vi derefter vurdere, om der er tale om en lovovertrædelse, siger Jakob Christiansen.

Manden beskrives som cirka 55 år, han har hvidt hår og er buttet, og derudover kørte han på en rød PGO-scooter, da han mandag 29. oktober henvendte sig til den 15-årige pige.

- Hvis der er nogen, der oplever en lignende episode, vil vi meget gerne have, at man ringer til politiet med det samme, så vi kan rykke ud og få kontakt til manden. Det gælder også, hvis man har oplysninger i sagen: Hvis man eksempelvis ved, hvem han er, eller har hans nummerplade, lyder det fra Jakob Christiansen.

Politiet efterlyser mand på rød scooter: Kører rundt og tilbyder piger penge for sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce