Politik og fest går hver for sig

Alberthe Rosengren. Foto: Tilsendt

Politik og fest går hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 medlemmer på på fem måneder: Tilfredsstillende, vurderer bagkvinden.

RANDERS: Siden september sidste år har Erhvervsakademiet Dania haft sit helt uafhængige festudvalg.

- Tidligere havde vi godt nok et festudvalg, som fungerede under De Studerendes Råd. Men rådet er sat i verden for at beskæftige sig med politik, så jeg mente, at vi havde brug for et festudvalg, der kunne fokusere på skolens sociale liv, fortæller initiativtager Alberthe Rosengren.

Sammen med en medstuderende fik det hende til at foreslå, at skolens festudvalg skulle have sit eget, selvstændige liv. Hvilket De Studerendes Råd og skolens ledelse var enige i. Så som sagt, så gjort.

- Vi startede to personer i september, og i dag er vi oppe på at have 100 medlemmer, hvilket jeg er godt tilfreds med, siger Alberthe Rosengren.

Det nye festudvalg er organiseret som en egentlig forening, og det betyder, at medlemmerne også skal betale et kontingent for at være med.

- Vi har rigtig godt fat i de nye studerende - vi har lige taget mod en flok studiestartere her i februar, mens vi ser, at de "gamle" studerende kommer dryssende lidt hen ad vejen, siger hun.

Foreningens første rigtige arrangement finder sted den 1. marts, hvor DJ Panda står for musikken. Festudvalget Dania Randers har dog tyvstartet lidt med et arrangement på et af byens diskoteter i forbindelse med sin første generalforsamling.

Vi startede to personer i september, og i dag er vi oppe på at have 100 medlemmer - hvilket jeg er godt tilfreds med
Alberthe Rosengren, initiativtager

Politik og fest går hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce