Politisk møde foreviget

Kunstneren Hanne Koch med maleriet fra "Kronjysk Kaffebord". Maleriet er nu givet til værten ved kaffebordet i august, det lokale folketingsmedlem Michael Aatrup Jensen (V). Foto: PR

Politisk møde foreviget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstneren Hanne Koch har med hjælp fra blandt andet Inger Støjberg lavet maleri fra "Kronjysk kaffebord" i Michael Aastrups have.

Randers: Michael Aastrup Jensen, MF (V), har netop modtaget det maleri, som den lokale kunstner Hanne Koch malede i forbindelse med "Kronjysk Kaffebord", der blev holdt i slutningen af august i Michael Aastrup Jensens have.

Hanne Koch forevigede arrangement på et maleri, men der var samtidig mulighed for at andre kunne give et penselstrøg med. Det benyttede integrationsminister Inger Støjberg sig af og malede derfor et stort orange V på maleriet.

- Jeg synes, det er rigtig sjovt, at vi har kunne få foreviget vores arrangement gennem dette maleri. Hanne Koch er en dygtig maler og kunstner, og så er hun ikke mindst lokal. Det betyder meget for mig, at vi støtter op om lokale kunstnere og bakker op om de ildsjæle vi har her i byen. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om billedet skal op på Christiansborg eller i vores valgkontor, siger Michael Aastrup Jensen.

Der var flere end 200 gæster i folketingsmedlemmets have i Assentoft tilbage i august. Udover de politiske taler fra hovedgæsten Inger Støjberg samt Simon Ø. Simonsen og værten selv tiltrak Hanne Kochs arbejde med maleriet stor opmærksomhed.

- For mig er det meget vigtigt at lave kunst, alle kan blive betaget af og føle sig inkluderet i. Der var det her arrangement en rigtig god mulighed, for ud over, at Inger Støjberg malede, så gjorde familien fra nabovejen det jo også. På den måde kan kunst binde os sammen, siger Hanne Koch.

Politisk møde foreviget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce