Populær cykelhandler er gået konkurs

Jesper Faurby Pedersen blev mandag tvunget til at lukke sin forretning, Jørgen Schmidt Cyklers Eftf. Arkivfoto: Lars Rasborg

Populær cykelhandler er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 40 år gamle forretning blev mandag tvunget til at dreje nøglen om.

Randers: Den cykelforretning som cykelrytter Jørgen Schmidt i 1977 startede, og som for syv år blev solgt til Jesper Faurbye Pedersen, der drev den videre under navnet "Jørgen Schmidt Cyklers Eftf." i Kirkegade, blev mandag eftermiddag erklæret konkurs.

Jesper Faurbye Pedersen delte kort efter nyheden med sine kunder via cykelhandlens Facebook-side med ordene:

- Hej kunder og cykelvenner. Efter syv blandede år er butikken lukket fra dags dato. Tusind tak for alt jeres støtte gennem årene. Mvh Team JSC.

Jesper Faurbye Pedersen vil ikke kommentere lukningen yderligere over for Randers Amtsavis, men henviser i stedet til advokat Hanne Bruun Jacobsen fra Advodan Aalborg, da hun er udpeget som kurator.

- Jørgen Schmidt Cyklers Eftf. blev først erklæret konkurs mandag klokken 14, så jeg har endnu ikke det fulde overblik over, hvad der skal ske nu. Selvfølgelig vil jeg som udgangspunkt forsøge at sælge butikken videre til en, som vil drive den videre, men om det er muligt, er det for tidligt at sige, fortæller hun tirsdag eftermiddag til Amtsavisen og tilføjer, at alternativet vil være at sælge varelageret i et forsøg på at skaffe flest muligt penge til kreditorerne.

Hanne Bruun Jacobsen fortæller desuden, at der ikke var nogen ansatte i butikken - så i den forstand har konkursen ikke jobmæssige konsekvenser for andre end indehaveren selv.

 

 

 

Populær cykelhandler er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce