Populært tv-program rykker til Randers

Emil Thorup under optagelserne til "Nybyggerne". Han erstatter Puk Elgaard som vært i femte sæson, hvor de fire deltagende par kæmper om et rækkehus i Dronningborg til en værdi af 2,6 millioner kroner. Foto: Helle Kvist

Populært tv-program rykker til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV2-programmet "Nybyggerne" flytter i sæson fem til Randers. Programmerne bliver sendt i starten af det nye år, men de første optagelser fandt sted tirsdag formiddag på Rådhustorvet.

Randers: Det er ikke hver dag, at Rådhustorvet er fyldt med kamera- og tv-folk, og det fik da også massevis af randrusianerne til at tage opstilling og sende nysgerrige blikke efter begivenhederne.

Der var mange ansigter, der ikke vakte genkendelse, men i mængden stod også et - for nogle - kendt ansigt, nemlig iværksætteren og tv-værten Emil Thorup, der netop er røget ud af "Vild med Dans".

Det store opbud, der foruden kameraer blandt andet også indebar en kameradrone, skyldtes, at produktionsselskabet Metronome Productions var på besøg for at optage TV2-programmet "Nybyggerne", hvor fire par skal indrette hver deres bolig, som de i sidste program har mulighed for at vinde.

Det er femte sæson af programmet, der begyndte sine optagelser tirsdag formiddag, og at det foregik på Rådhustorvet i Randers, var der en indlysende grund til. De fire par skal nemlig dyste om et rækkehus beliggende i Dronningborg til en værdi af 2,6 millioner kroner.

- Faktisk er husene så nye, at vejen endnu ikke har fået et navn, men de ligger smukt med vue over fjorden, siger Stine Lundbak Ravn, der er programredaktør på TV2 og ansvarlig for "Nybyggerne" på tredje sæson.

Parrene flytter til Randers

Optagelserne i midtbyen var de allerførste af slagsen til den nye sæson, der sendes i starten af 2019, og de fire par havde netop mødt hinanden.

- De har lige mødt hinanden for første gang for en time siden, så det er helt nyt for dem, siger Stine Lundbak Ravn.

Hun må ikke røbe nogle deltaljer om deltagerne, men kan dog fortælle, at det på flere måder er fire forskellige par.

Efter optagelserne på Rådhustorvet, der kortvarigt indebar en afspærring af området for forstyrrende elementer, skulle parrene ud at se rækkehusene for første gang.

Optagelserne løber over to måneder i efteråret, og parrene bor al tiden i deres hus, mens de istandsætter det.

Det betyder også, at de par, der har meldt sig, skal være klar på at kunne forlade deres almindelige liv den tid, optagelserne varer.

Da de interesserede par meldte sig til casting, vidste de endnu ikke, hvor i landet husene lå. De tidligere sæsoner har budt på huse/lejligheder i henholdsvis Kolding, Farum, Aalborg og Hedehusene ved København.

- Vi vil gerne rundt i landet og vise de muligheder, der er for at bo i forskellige landsdele, så vi også appellerer forskelligt, og vi havde ikke været i Midtjylland, så da den mulighed bød sig, slog vi til, siger Stine Lundbak Ravn.

Randers viste sig frem

Mens optagelserne stod på, viste vejret sig fra sin bedste side med solskin og lunt sensommervejr, og holdet bag optagelserne var da også yderst positivt stemt over byen og randrusianerne.

- Byen viser sig jo fra sin bedste side, og folk er meget nysgerrige og interesserede i, hvad vi laver, så det er dejligt, siger Stine Lundbak Ravn.

Hos VisitRanders, der har hjulpet med noget af praktikken i forbindelse med optagelserne, kunne man følge optagelserne på Rådhustorvet på nærmeste hold, og turistchef hos VisitRanders, Anne-Mette Knattrup, var glad for den opmærksomhed, det giver at have et tv-hold i byen.

- Da jeg var udenfor og følge lidt med, kunne jeg høre folk tale om, hvad det var, der foregik, og da de fik at vide, at det var optagelser til "Nybyggerne", der skal foregå her i Randers, så kunne man se, hvordan de blev lidt stolte og rankede ryggen, siger turistchefen.

Første afsnit af femte sæson af "Nybyggerne" sendes på TV2 i starten af det nye år.

Populært tv-program rykker til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce